UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Özel bölümler, güncel paylaşımlar ve deneyimli topluluk

Yayın Yapma

👤 Xeferon 💬 5 cevap 👁 1,150 görüntü
VLC ile yayın yapmaya çalışmıştım kaynağı girmiştim,ondan sonra başlattım yayını.Ana ekran streaming yazıyor.Ondan sonra linkimi Simple Tv üzerinde denedim açıyordu.Fakat arkadaşlarıma verdğimde onlarda açmıyordu.Sorun ne ?
Xeferon
VLC ile yayın yapmaya çalışmıştım kaynağı girmiştim,ondan sonra başlattım yayını.Ana ekran streaming yazıyor.Ondan sonra linkimi Simple Tv üzerinde denedim açıyordu.Fakat arkadaşlarıma verdğimde onlarda açmıyordu.Sorun ne ?

konuyu yardim bölumune acmalisin öncelikle
Sorunada gelirsek portlarin acikmi acik deilse modemden portu acmalisin
Xeferon
Port açtıktan sonra açtığım portumu koyucam linke.

modemden actigin portu disari aktarim portu oluyor
arkadaslarina verdigin adresde kend ip numaran ve vlc de hangi portu koyduysan onu verceksin
oyle yayin yapabilirsin veya obs yada xsplit broadcaster programlari ile araci siteden cikis verebilirsin
sanirim bunlarin hic birisini bilmiosun yutubdan izleyebilirsin
Xsplit ile sitelerde yayın açtım ama VLC ile açmak istemiştim saol yardımların için.
kendi bilgisayarına sunucu(server) kurduğunda dışarıdan bir başkasının bağlanıp izlemeni istiyorsan modeme mutlaka port açmalısın. Bu sistemin bir kuralıdır portsuz dünyaya açılamazsın kısacası... ayrıntılı olarak googleden bakabilirsin..
Cevap yazmak için giriş yapın.