UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Yayından Atmadan Canlı TV Izleme Programı Lazim

👤 Faruk Yılmaz 💬 8 cevap 👁 4,779 görüntü
Arkadaşlar bu forumda öyle bir konu vardı Canlı TV sürekli yayından atıyor böyle bir program vardı onla hiç atmiyorddu yayından lütfen yardım edin
🔒 Link gizli — giriş yapın
sonundaki .ts nin yerine oynatma listesi ekleniyordu. faydası olurmu bilmem denemedim.
yok birader fayda etmedi eyvallah sen vip uyesin galiba bendemi, vip üye olsam maçları sorunsuz izleyebiliyormusun
Yayından atmasının sebebi , o Canlı TV nin tek kişilik olduğunu gösterir sen hariç başka biri izliyorsa o Canlı TV adresi seni atar izletmez
15-20 saniye bakiyorsun kanal atliyor... Eger buysa sorunun..
Yayindan atmasinin sebebi. Kullandigin "Canlı TV´YI" sen haricinde baskasi daha kullaniyor :) ve bunun kurtulusu yok. Yazilim flnda yokdur!
Sadece 1 Kisilik oldugu icin atar. Cogu Cracklenmis Canlı TVlerde zaten öledir. Cok insan kullaniyor! En dogrusu 🔒 Link gizli — giriş yapın Ustanin dedigi gibi.. Forumda Gold Üye ol. Fiyatda uygun kendine ait bir Canlı TV sunucusuin olsun!
Faruk Yılmaz
Arkadaşlar bu forumda öyle bir konu vardı Canlı TV sürekli yayından atıyor böyle bir yazılım vardı onla hiç atmiyorddu yayından lütfen yardım edin

tskler
Cevap yazmak için giriş yapın.