Arkadaşlar bu forumda öyle bir konu vardı Canlı TV sürekli yayından atıyor böyle bir program vardı onla hiç atmiyorddu yayından lütfen yardım edin
🔒 Link gizli — giriş yapın
sonundaki .ts nin yerine oynatma listesi ekleniyordu. faydası olurmu bilmem denemedim.
yok birader fayda etmedi eyvallah sen vip uyesin galiba bendemi, vip üye olsam maçları sorunsuz izleyebiliyormusun
Yayından atmasının sebebi , o Canlı TV nin tek kişilik olduğunu gösterir sen hariç başka biri izliyorsa o Canlı TV adresi seni atar izletmez
bu şekilde yaparsanız atlama durur
Gold uye olursan problem kökten cözulur;)
15-20 saniye bakiyorsun kanal atliyor... Eger buysa sorunun..
Yayindan atmasinin sebebi. Kullandigin "Canlı TV´YI" sen haricinde baskasi daha kullaniyor :) ve bunun kurtulusu yok. Yazilim flnda yokdur!
Sadece 1 Kisilik oldugu icin atar. Cogu Cracklenmis Canlı TVlerde zaten öledir. Cok insan kullaniyor! En dogrusu 🔒 Link gizli — giriş yapın Ustanin dedigi gibi.. Forumda Gold Üye ol. Fiyatda uygun kendine ait bir Canlı TV sunucusuin olsun!
Faruk Yılmaz
Arkadaşlar bu forumda öyle bir konu vardı Canlı TV sürekli yayından atıyor böyle bir yazılım vardı onla hiç atmiyorddu yayından lütfen yardım edin