Yeni Panel 21-08

👤 uygar33 💬 19 cevap 👁 1,566 görüntü
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

config dosyası varsa paylaş taratalım bakalım
"Onur, post: 23721, member: 1137"
config dosyası varsa paylaş taratalım bakalım

onu bu işlerden anlayan ustalar paylaşsın
Yerlimi yabancimi mantigi nedir usta isim isim benim confige felan ihtiyacim yok yeterki mantigini bileyim
config siz panel panel değildir benim elimde 200 den fazla yerli yabancı panel var ama config leri yok ne fayda..
"mario, post: 23725, member: 37"
Yerlimi yabancimi mantigi nedir usta isim isim benim confige felan ihtiyacim yok yeterki mantigini bileyim

usta bende tam bilmiyorum ama büyük ihtimal user -pass ayrı ayrı karışık harflerden oluşuyor
"Aydin, post: 23726, member: 436"
config siz panel panel değildir benim elimde 200 den fazla yerli yabancı panel var ama config leri yok ne fayda..

Aydin sen gonder bana yerli olanlari bak nasil indiriyom congifsiz metodunu bildimmi program bile gerekmiyor pm at bakayim panellere ne varmis
A
Hani gönderemiyorum ne pm var ne profil mesajı var..
"mario, post: 23729, member: 37"
Aydin sen gonder bana yerli olanlari bak nasil indiriyom congifsiz metodunu bildimmi program bile gerekmiyor pm at bakayim panellere ne varmis
A

aman nazar degmesin..bu ne hız..mario bizide gectin..;):)
buyrun size config ama isme bakılırsa muhtemelen portekiz
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

config için tesekkurler kardeşim
teşekkürler
"cılgın, post: 23731, member: 28"
aman nazar degmesin..bu ne hız..mario bizide gectin..;):)

Usta biz sizin elinize su doke bilirmiyiz daha comezligimiz bitmedi daha:(:(:(
"mario, post: 23738, member: 37"
Usta biz sizin elinize su doke bilirmiyiz daha comezligimiz bitmedi daha:(:(:(

yok kardeş ne comezligi ben seviniyorum kendi adıma.. sonucta birileri bu işe meraklı olanlar ilerliyecekki arkadan gelenlerde
birşeyler ögrenecek üstüne katarak..önemli olan sevgi saygı duyalım birbirimize..:)

Kendine saklamakla olmaz bu isler elindeki panelleri forumda paylasta baskalarida yararlansin.
tşk

Dostum panelleri pm atabilirsen hepsine configyapıp configleri atabilirim
tşkler
Tesekkurler
tesekkurler
Cevap yazmak için giriş yapın.