Kilitli

Yeni Programımız: Panelbox Player

👤 sahbaz 💬 81 cevap 👁 17,414 görüntü
Arkadaşlar merhaba. yeni program hazırladığımızı ilan edince çoğu kişinin aklına hemen panel hacker yeni versiyonu geldi :) program panellerle ilgili tabi ki, ama hack değil :)programımızın adı Panelbox Player. Ne işe yarıyor derseniz şöyle anlatayım: simpletv ile panel izlerken beni en sinirlendiren şey, panel şifresinin kapanması veya kanalların yerlerinin değişmesiydi. Sürekli güncel listeyi indirip yüklemek zorundaydık. 3-4 panel yükledikten sonra da simple tv çok kasılıyordu. Ayrıca Kanallar sürekli buffer yaparak açılıyordu. Kanal listesi bile bir problemdi. Listeyi görmek için sürekli ekranı büyüt küçült uğraşıyorduk. Simple tv kullanmayalım dersek te hiç alternatif yoktu. Diğer programlara her seferinde m3u dosyayı sürükleyip bırakmak gerekiyordu. Panel değiştireyim desen bu sefer de o panelin kanal listesini yüklemen gerekiyordu vs. vs. …. Ben de yeni bir iptv player yazdım. Program son derece sade ve inanılmaz hızlı kanal geçişleri var. Panellerin kanal listelerini kendisi güncelliyor, girdiğiniz şifrelerden çalışanı bulup kanalları yüklüyor. kanal listesi otomatik açılır kapanır bir panelin içinde geliyor. Programın resimleri ve açıklamaları aşağıda var. Tüm gold üye arkadaşlarımız pm göndererek programı isteyebilirler. Programın aktivasyonu başka olduğundan gold üyelik süreniz dolsa bile programı siz bozmadıkça veya bilgisayarınıza format vs. atmadıkça programı kullanabileceksiniz. Bu programı kullanınca bir daha diğer programları görmek bile istemeyeceksiniz o kadar iddialı konuşuyorum :) bir de unutmadan şunu söyleyeyim: programa 2. kez aktivasyon şansı verilmeyecektir! Lütfen herhangi bir sebeple yeni aktivasyon istemeyin.
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

[USER=128]@sahbaz[/USER] usta eline sağlık müthiş rahatlık getiren bir program Vlc , simple player rox vs hepsi çöp panel işlerinizi tek proda rahatlıkla çöp olmadan izlersiniz link çöplüğü olmaz çok kullanışlı eşi benzeri yok.
emeğine yüreğine sağlık [USER=128]@sahbaz[/USER] ustam
Umarım herkez faydalanır
Program Site İçin Hayırlı Olsun.
Eline Sağlık Şahbaz Usta.
Gold üye Olanlar Güle Güle Kullansın.
ellerine saglik hocam
cok güzel bir yazilima benziyor insallah bütün sorunlari cözer
herkes baska bir program aramak zorunda kalmaz

birde elimize gecse daha cok sevinecegiz hep beraber
Hocam elinize, emeğinize sağlık. Çok çok iyi düşünülmüş yazılım. İyiki varsınız.:);)
eline yüreğine sağlık sahbaz usta büyük emek harcamışsın teşekkürler tüm gold üyelere hayırlı olsun.
ustam bunun android box icin apk`si olacakmi?
yüreğine sağlık [USER=128]@sahbaz[/USER] usta simple tv ler cope :) kendi kendine guncelleyen bir panel izleme programi daha ne olsun ;)
emegine saglık sahbaz usta cok güzel bir yazılım çok çok teşekkür ederiz
"sahbaz, post: 67059, member: 128"
Arkadaşlar merhaba. yeni yazılım hazırladığımızı ilan edince çoğu kişinin aklına hemen panel hacker yeni versiyonu geldi :) yazılım panellerle ilgili tabi ki, ama hack değil :)programımızın adı Panelbox Player. Ne işe yarıyor derseniz şöyle anlatayım: simpletv ile panel izlerken beni en sinirlendiren şey, panel şifresinin kapanması veya kanalların yerlerinin değişmesiydi. Sürekli güncel listeyi indirip yüklemek zorundaydık. 3-4 panel yükledikten sonra da simple tv çok kasılıyordu. Ayrıca Kanallar sürekli buffer yaparak açılıyordu. Kanal listesi bile bir problemdi. Listeyi görmek için sürekli ekranı büyüt küçült uğraşıyorduk. Simple tv kullanmayalım dersek te hiç alternatif yoktu. Diğer programlara her seferinde m3u dosyayı sürükleyip bırakmak gerekiyordu. Panel değiştireyim desen bu sefer de o panelin kanal listesini yüklemen gerekiyordu vs. vs. …. Ben de yeni bir iptv player yazdım. yazılım son derece sade ve inanılmaz hızlı kanal geçişleri var. Panellerin kanal listelerini kendisi güncelliyor, girdiğiniz şifrelerden çalışanı bulup kanalları yüklüyor. kanal listesi otomatik açılır kapanır bir panelin içinde geliyor. Programın resimleri ve açıklamaları aşağıda var. Tüm gold üye arkadaşlarımız pm göndererek yazılımı isteyebilirler. Programın aktivasyonu başka olduğundan gold üyelik süreniz dolsa bile yazılımı siz bozmadıkça veya bilgisayarınıza format vs. atmadıkça yazılımı kullanabileceksiniz. Bu yazılımı kullanınca bir daha diğer programları görmek bile istemeyeceksiniz o kadar iddialı konuşuyorum :) bir de unutmadan şunu söyleyeyim: programa 2. kez aktivasyon şansı verilmeyecektir! Lütfen herhangi bir sebeple yeni aktivasyon istemeyin.
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz.
*

emeğine sağlık hocam
Yazılım için teşkkürler , emeğinize sağlık , tüm kullnıcılara hayırlı olsun.Daha nice yazılımlara inmşallah.
Tüm Gold üyeler ben dahil dağıtımı sabırsızlıkla bekliyoruz.Tekrar teşkkürler
Güzel bir yazılım emeğine sağlık usta
ben burdaki konuşmalarımda hep belirtmişimdir emek oldumu inanın saygısı sonsuz olması gerek insan kafasına koyar düşünür yazar ve başarır işte sahbaz ustamızda böle değerli saygı duyulacak bi hocamız tekrar tekrar söylüyorum biz bir aileyiz birlikte olursak inanın daha güçlü olacağız.Cümletten Saygılar
Yazılım için teşekkürler şahbaz usta tüm gold üyelere hayırlı olsun pc de böyle bir program gerekiyordu tekrar ellerinize sağlık.
indirme linki varmı abi
ellerine saglik usta
eyvallah sahbaz usta
ellerine saglik usta
eline koluna sağlık sahbaz ustam.
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.