herseyin paylasılmasını bende dogru bulmuyorum yakında elimizdeki programlarda işe yaramayacak
arkadaşiar sizlerdeki paylaşım mantığını anlıyamıyorum,burda 2600 e yakın üye var,vede forumda Canlı TV ile ilgili birçok konu var(kırma yöntemleri,programlar,wordlistler,combolistler,vs)şimdi sizler bir sunucu kırıyorsunuz ve kırdığınız sunucuin kullanıcısını burda paylaşıyorsunuz,forumdaki 2600 kişide bunu görüyor,malumunuz üzere bu konularla ilgili her forumda olduğu gibi bizim forumdada sunucu sahibi,server sahibi,TR deki belli paketlerin casusları bu 2600 kişiden birileri,veya başka forumlardada üyelikleri olan kişiler,burda 1-2 gündür paylaşılan bir sunucui ben paylaştığım yakınlarım 2 aya yakındır sorunsuz izliyoruz,burda paylaşıldıktan sonra paylaştığım resimdede görüleceği gibi yabancı forumlarada dağılmış konumda,bu durumda ne olacak ya sunucu kapanacak(e2,s2 sunuculleri gibi) yada kimse sağlıklı şekilde izleyemiyecek,şimdi sizlere soruyorum beğeni veya puan alayım diye bizdeki 2600 üye,başka forumlarda sayı daha fazla olabilir,hiçbir emek vermeden,çözmek icin benim saatlerimi verdiğim bir paylaşımı kendisi yapmış gibi sunması ve o sunuculerin çok kısa süre sonra kapanması,yorumlarınızı size bırakıyorum.
Türk Ulusal+Spor kanalı
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *
Hünerlerini Gene sergilemişin Usta
paylaşın kardeşler bulduğunu paylaşın ama sadece server ve ve örnek paylaşın elimdeki tüm kullanıcılar bitti nerdeyse siz paylaştıkça ben yeni arıyom ama iş dahada zorlaşıyor sizin insafınızaa bırakıyom paylaşın ama kullanıcı adlarını paylaşırken biraz daha insaflı davranın bizdekiler biiti bitmek üzere..