UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Yerli Canlı TV Eski Konu Sunuculer DNS Tek Baslik Altında 3

👤 ClubDesing 💬 667 cevap 👁 99,310 görüntü
Türk Ulusal+Spor kanalları

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

Full Yerli sunucu . İlk burada paylaşılmıştır . Nerdeyse 90% sitelerin kaynagı bizim sitedir başka yerlerde görürseniz bu user passı hırsız olduklarını bilesiniz

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Semih27
Full Yerli sunucu . İlk burada paylaşılmıştır . Nerdeyse 90% sitelerin kaynagı bizim sitedir başka yerlerde görürseniz bu user passı hırsız olduklarını bilesiniz

* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

semih usta ellerine sağlık durmadan azimle uğraşıyorsun tebrik ederim sağolasın iyiki varsın üstad
by_ido_03
semih usta ellerine sağlık durmadan azimle uğraşıyorsun tebrik ederim sağolasın iyiki varsın üstad

Eyvallah gardaş sizlerin sayesinde hepsi
Semih27

Very good :)
tesekurler semih gardasim boyle sunuculer paylasman super. burda bizlere dusen zor userleri bulmak .arkadaslar sizlerden ricam paylasilan userler sunucuin tumu degildir en azinda sunucuin varligini ogrenmis oluyoruz lutfen paylasim yapanlara saygi gosterelim selamlar
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Türk Ulusal+Spor kanalları . Taşıcihaz koduılar rahat rahat taşıya bilir :D maksimum yarına tüm sitelere düşer bu user pass olsun yerli ve ya yabancı

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Türk Ulusal + Spor kanalları
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Türk Ulusal+Spor kanalları. User pass nette ilk kez paylaşıyor diğer yerlerde görürseniz çalıntıdır

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

x2 Free isteyene uyelik

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Full yerli sunucu . Türk Ulusal + 14 spor kanalı var içinde . İlk kez uydux.org da veriliyor başka sitelerde görürseniz çalıntı oldugunu biliniz. Şahbaz ustaya teşekkürler tüm sunuculeri onun yazılımı sayesinde kırıyorum gerçekten muhteşem bir şey ellerine sağlık

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Semih27
Full yerli sunucu . Türk Ulusal + 14 spor kanalı var içinde . İlk kez uydux.org da veriliyor başka sitelerde görürseniz çalıntı oldugunu biliniz. Şahbaz ustaya teşekkürler tüm sunuculeri onun yazılımı sayesinde kırıyorum gerçekten muhteşem bir şey ellerine sağlık

usta linkten kanal listesi iniyor ama açnıyor bendede 7 useri var ama hiç biri açılmıyor
by_ido_03
usta linkten kanal listesi iniyor ama açnıyor bendede 7 useri var ama hiç biri açılmıyor

Açıyor usta dün Beyaz Tv de Derin futbolu izledim ben bu sunucuden tamire gitmiştir akşam saatlerinde yine dene dns adresini de değiştirmişler ondan İP adresle attım
Semih27
Açıyor usta dün Beyaz Tv de Derin futbolu izledim ben bu sunucuden tamire gitmiştir akşam saatlerinde yine dene dns adresini de değiştirmişler ondan İP adresle attım

istersen bi bak ama acmıyor bilgin olsun işin ilginç tarafı sunucue giriyor ama kanalları acmıyor
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.