Kilitli

Yerli Canlı TV isteyen gelsin hediyemiz olsun....

👤 Hasan Kaya 💬 106 cevap 👁 9,004 görüntü
degerli arkadaşlar yerli yüzde Canlı TV ihtıyacı olan arkadaslar burdan sadece burdan yazsın sadece 3-5 kişi sonra dahasında olucak….sırayla parayla deyıl :oops: konuyu bulandırmadan verilen Canlı TV kimseyle başka yerlerden paylaşım yapmadan once ısteyenler konuya yazsın şu an anlık kısıtlı ….bilginiz olsun isteyenler sadece uyduportal yazsın gerisi bende...
"timtar, post: 164052, member: 11716"
bende isterim

iyi seyırler yollandı ozelden..
bende arkadaşa alıyım o zaman çocuk istiyordu alamıyordu durumu yoktu
Davil sanada attım ıyı seyırler burdan yazanlşar ozeldende yazsın Canlı TV çokça var pıyasanın en Canlı TVsi bu arada pek pc gıremıyorum ama ara ara atıcam
varsa ben de komsuya alayım.ucretli Canlı TV si bitiyormuş.:)
"hurzati, post: 164073, member: 41"
varsa ben de komsuya alayım.ucretli Canlı TV si bitiyormuş.:)

kankaı özelden gel :(
"Hasan Kaya, post: 164049, member: 71"
degerli arkadaşlar yerli yüzde Canlı TV ihtıyacı olan arkadaslar burdan sadece burdan yazsın sadece 3-5 kişi sonra dahasında olucak….sırayla parayla deyıl :oops: konuyu bulandırmadan verilen Canlı TV kimseyle başka yerlerden paylaşım yapmadan once ısteyenler konuya yazsın şu an anlık kısıtlı ….bilginiz olsun isteyenler sadece uyduportal yazsın gerisi bende...

Tskler aldım
burdan yazan arkadaşlar özelden mesaj atın ben mesaj atamıyorum dırek beceremiyorum ne hıkmetse
"Hasan Kaya, post: 164072, member: 71"
Davil sanada attım ıyı seyırler burdan yazanlşar ozeldende yazsın Canlı TV çokça var pıyasanın en Canlı TVsi bu arada pek pc gıremıyorum ama ara ara atıcam

teşekkür ediyorum arkadaşım sana teşekkür ediyor
"Hasan Kaya, post: 164049, member: 71"

Mümkün ise bende alabilirmiyim usta.?
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.