Kilitli

Yerli Canlı TV İsteyen Gelsin Hediyemiz Olsun....

👤 Hasan Kaya 💬 106 cevap 👁 9,009 görüntü
Hasan Kaya
degerli arkadaşlar yerli yüzde Canlı TV ihtıyacı olan arkadaslar burdan sadece burdan yazsın sadece 3-5 kişi sonra dahasında olucak….sırayla parayla deyıl :oops: konuyu bulandırmadan verilen Canlı TV kimseyle başka yerlerden paylaşım yapmadan once ısteyenler konuya yazsın şu an anlık kısıtlı ….bilginiz olsun isteyenler sadece UyduX yazsın gerisi bende...

Ben aldım teşekkürler
Fb19792014, kaankaya3545, serkan06, by_ido_03, , snake-619, BlackRed26, yollanmıştır bugunluk bu kadar ıyı akşamlar
Nacizane tavsiyem konuda belirtmişsiniz yüzde yüz ihtiyacı olanlar yazsın die ama gold ve elit üyelerin taleplerini de geri çevirmemişsiniz.Keşke onların yerine sıradan diğer üyelere verseydiniz,böylece gerçekten ihtiyacı olanlara daha fazla vermiş olurdunuz
Yetişememişim hay aksi neyse özelden yazdım teşekkür ederim beklemedeyim
üstad varsa bende isterim saygı selamlar emeğine sağlık UyduX
Hasan Kaya
degerli arkadaşlar yerli yüzde Canlı TV ihtıyacı olan arkadaslar burdan sadece burdan yazsın sadece 3-5 kişi sonra dahasında olucak….sırayla parayla deyıl :oops: konuyu bulandırmadan verilen Canlı TV kimseyle başka yerlerden paylaşım yapmadan once ısteyenler konuya yazsın şu an anlık kısıtlı ….bilginiz olsun isteyenler sadece UyduX yazsın gerisi bende...

Eyvallah Hasan Kaya kardesim aldim,emegine saglik cok tesekkür ederim.
Hasan Kaya

Tesekkurler
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.