Kilitli

Yerli Canlı TV İsteyen Gelsin Hediyemiz Olsun....

👤 Hasan Kaya 💬 106 cevap 👁 9,007 görüntü
teşekkürler bende aldım hasan üstad eline emegine saglık
ilginize teşekkür ederim artık konu kapansın dıyelım baya dağıtım yapıldı bır nevi Canlı TV izleme bayramı oldu :):) dostluk paylaşım dır...ne billim devam derseniz ederız :)
Hasan Kaya
Davil sanada attım ıyı seyırler burdan yazanlşar ozeldende yazsın Canlı TV çokça var pıyasanın en Canlı TVsi bu arada pek pc gıremıyorum ama ara ara atıcam

kardeşim yazdım burayada özelede bakarmısın
batuhan1990
Kardeşim bana da verirsen çok memnun olurum teşekkür ederim saol

sana özel 6 aylık atıyorum :)
Hasan Kaya
degerli arkadaşlar yerli yüzde Canlı TV ihtıyacı olan arkadaslar burdan sadece burdan yazsın sadece 3-5 kişi sonra dahasında olucak….sırayla parayla deyıl :oops: konuyu bulandırmadan verilen Canlı TV kimseyle başka yerlerden paylaşım yapmadan once ısteyenler konuya yazsın şu an anlık kısıtlı ….bilginiz olsun isteyenler sadece UyduX yazsın gerisi bende...

ok
Hasan Kaya
degerli arkadaşlar yerli yüzde Canlı TV ihtıyacı olan arkadaslar burdan sadece burdan yazsın sadece 3-5 kişi sonra dahasında olucak….sırayla parayla deyıl :oops: konuyu bulandırmadan verilen Canlı TV kimseyle başka yerlerden paylaşım yapmadan once ısteyenler konuya yazsın şu an anlık kısıtlı ….bilginiz olsun isteyenler sadece UyduX yazsın gerisi bende...

Merhaba kolay gelsin bende alabilirmiyim yurtdisinda yasiyom
hediyemız bitmiştir arkadaşlar ilginize teşekkür ederiz yazmayalım daha lütfen...
Hasan Kaya
hediyemız bitmiştir arkadaşlar ilginize teşekkür ederiz yazmayalım daha lütfen...

Bu hic olmadi be usta
Menderes1
Bu hic olmadi be usta

Bu.magazaninin icine giripte birsey.alamadan.cikmak gibi canını z sağolsun abi
kiminde belki 5 tane vardır bizim bir tane bile yokk alamadık☹️☹️ Sağlık olsun emeğiniz gzl alan arkadaşlar güle güle kullansın
Hasan Kaya

Bizde alabilecekmiyiz
Hasan Kaya

UyduX

:(
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.