🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
Görmek için bu mesajı beğenin (👍).
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *
elıne sağlık usta vermeseydın ıyı olurdu unlimiteddi şimdi kapanır
Burdan kopyalayıp 1 saat sonra kapanmasından bıktım lütfen birisi yardımcı olsa sağlam bir şey yapsak lütfen arkadaşlar biz türk milleti karşılıksız yardımlaşmayı severiz birisi yardımcı olsun bana
Dogru severiz ama armut pis azima dusude severiz forumda nasil sunucu bulabilegini kirabilecegini
programlar combolarla neler yapildigini videolarla guzelce vakit ayirip emek verip hazirlamis birton arkadas var
onlarin vermis oldugu pro. video vs leri alip kendinize kirabilirsiniz.
Sağolasın kardeşim denedim hepsini bilgisayarımın masa üstü bir sürü programla doldu saatlerce videolar izledim comboları denildiği gibi değiştirdim vlc ile arama yaptım 1 saat taradı ama hiç bir şey çıkmadı ya da ben yapamadım. 1 haftadırda uğraşıyorum daha da devam ediyorum. Hiç bir zaman armut piş yapmadım emeğe her zaman saygım vardır.
Sağolasın kardeşim denedim hepsini bilgisayarımın masa üstü bir sürü programla doldu saatlerce videolar izledim comboları denildiği gibi değiştirdim vlc ile arama yaptım 1 saat taradı ama hiç bir şey çıkmadı ya da ben yapamadım. 1 haftadırda uğraşıyorum daha da devam ediyorum. Hiç bir zaman armut piş yapmadım emeğe her zaman saygım vardır.
aynen bende öyle kardeş uğraşıyorum ama nafile bu işler beceri ve bilgi işi napalım bizde verilenlerle idare ediyoruz saygılar
slm arkadaslar ben simple TV ile acmaya calistim yesil play tusu geliyor ama okadar hirbirsey olmuyor?????????????
Peki arkadaşlar vlc sürekli değiştiriyor kanalları 2 sn de bir neden olabilir bu ?
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *