UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Yerli Canlı TV Sunucusuler DNS Tek Baslik Altında 2

👤 ClubDesing 💬 1021 cevap 👁 178,408 görüntü
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Fenomen
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

elıne sağlık usta vermeseydın ıyı olurdu unlimiteddi şimdi kapanır
brother79
elıne sağlık usta vermeseydın ıyı olurdu unlimiteddi şimdi kapanır

Zaten mevcut nette kapanacağı kesin olmasaydı vermezdim zaten
Burdan kopyalayıp 1 saat sonra kapanmasından bıktım lütfen birisi yardımcı olsa sağlam bir şey yapsak lütfen arkadaşlar biz türk milleti karşılıksız yardımlaşmayı severiz birisi yardımcı olsun bana
yasar640
Burdan kopyalayıp 1 saat sonra kapanmasından bıktım lütfen birisi yardımcı olsa sağlam bir şey yapsak lütfen arkadaşlar biz türk milleti karşılıksız yardımlaşmayı severiz birisi yardımcı olsun bana

Dogru severiz ama armut pis azima dusude severiz forumda nasil sunucu bulabilegini kirabilecegini
programlar combolarla neler yapildigini videolarla guzelce vakit ayirip emek verip hazirlamis birton arkadas var
onlarin vermis oldugu pro. video vs leri alip kendinize kirabilirsiniz.
Albatros
Dogru severiz ama armut pis azima dusude severiz forumda nasil sunucu bulabilegini kirabilecegini
programlar combolarla neler yapildigini videolarla guzelce vakit ayirip emek verip hazirlamis birton arkadas var
onlarin vermis oldugu pro. video vs leri alip kendinize kirabilirsiniz.

Sağolasın kardeşim denedim hepsini bilgisayarımın masa üstü bir sürü programla doldu saatlerce videolar izledim comboları denildiği gibi değiştirdim vlc ile arama yaptım 1 saat taradı ama hiç bir şey çıkmadı ya da ben yapamadım. 1 haftadırda uğraşıyorum daha da devam ediyorum. Hiç bir zaman armut piş yapmadım emeğe her zaman saygım vardır.
yasar640
Sağolasın kardeşim denedim hepsini bilgisayarımın masa üstü bir sürü programla doldu saatlerce videolar izledim comboları denildiği gibi değiştirdim vlc ile arama yaptım 1 saat taradı ama hiç bir şey çıkmadı ya da ben yapamadım. 1 haftadırda uğraşıyorum daha da devam ediyorum. Hiç bir zaman armut piş yapmadım emeğe her zaman saygım vardır.

aynen bende öyle kardeş uğraşıyorum ama nafile bu işler beceri ve bilgi işi napalım bizde verilenlerle idare ediyoruz saygılar
yasar640

wquzun
aynen bende öyle kardeş uğraşıyorum ama nafile bu işler beceri ve bilgi işi napalım bizde verilenlerle idare ediyoruz saygılar

Yok ben anlatamadim galiba bu soylediklerimin hepsi bir yol yontem gerisi kendi beceriniz olacak herkezin kullandigi ayni comboyla zaten sonuc alamassinizki
kendinizde combo uretmelisiniz fikir bazinda ornek: yasar640:yasar641 gibi combonuzu kendiniz yapin
yoksa mantiken butun hazirlanmis combolar user pass lari hazir olsa herkezin kirmasina gerek yokki direk o user pasi girip sunucue ulas :)
kendinizde degisik combolar deneyin mevzu bu yontemler farkli sadece kimisi vlc kimisi programlarla ugrasir ama hepsi ayni yola cikar
combonuzu kendiniz uretmeniz kilidi acacakdir.
slm arkadaslar ben simple TV ile acmaya calistim yesil play tusu geliyor ama okadar hirbirsey olmuyor?????????????
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

temptation
slm arkadaslar ben simple TV ile acmaya calistim yesil play tusu geliyor ama okadar hirbirsey olmuyor?????????????

vlc de acacaksin liste olarak cikar
Peki arkadaşlar vlc sürekli değiştiriyor kanalları 2 sn de bir neden olabilir bu ?
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

criminal039
Peki arkadaşlar vlc sürekli değiştiriyor kanalları 2 sn de bir neden olabilir bu ?

ayni hesabi birden fazla kisi izlemeye calisiyor da ondan...
nash24
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

teşekkürler gerçi daha önce verilmişti ama görmeyenler olabilir

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Buyrun içerisinde aradığınız güzel kanallarında bulunduğu bir sunucu ;)

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.