UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Yerli Canlı TV Sunucusuler DNS Tek Baslik Altında 2

👤 ClubDesing 💬 1021 cevap 👁 178,404 görüntü
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

frikxxx
vpn kullanımı anlatırmısın 🔒 Link gizli — giriş yapın yeni konu açarak

Valla çok iyi olur. Ben vpn kullanmama rağmen 200 kişilik taramadan sonra yine banlıyor. Bir püf noktası var herhalde.
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

liste iniyor fakat kanallar açmıyor birde siz deneyin belki sizde açar diye paylaşıyorum
brother79
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *liste iniyor fakat kanallar açmıyor birde siz deneyin belki sizde açar diye paylaşıyorum

Hesap patlamış o yuzden açmaz.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

brother79
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *liste iniyor fakat kanallar açmıyor birde siz deneyin belki sizde açar diye paylaşıyorum

Kullanıcı süresi dolduğu için açmıyor

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

daha önce verildigini sanmiyorum ama yinede belli olmaz

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

combosu tam emin deilim ama isim isim gibi...bulan bi tane verir herhalde :)

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

mümkünse sunuculeri bu sekilde verelim aynı sunucuden her user icin bır baslık acmıyalim yani sonucta acihaz kodu paylaşım ise begeni için aynı sunucude aynı userleri farklı farklı vermeye gerek yok

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

farqin
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

mümkünse sunuculeri bu sekilde verelim aynı sunucuden her user icin bır baslık acmıyalim yani sonucta acihaz kodu paylaşım ise begeni için aynı sunucude aynı userleri farklı farklı vermeye gerek yok

Fargin hocam, forumda aynı sunuculeri diğer paylaşımcı arkadaşlar bu konu altında her zaman veriyorlardı sende bunu çok iyi biliyorsun,,o zaman sorun olmadı da.Ben paylaşınca mı sorun oldu?
farqin
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

aynısını bende yazacaktım yanlış anlaşılma olmasın diye ilk ben yazan olmak istemedim.
ama hergün aynı muhabetti yapıyoruz

🔒 Link gizli — giriş yapın arkadaşımız aynı sunucuden farklı user ile sürekli yeni konu açmıştı
bu sadece forum kirliliği oluyor
Aynı sunucuden farklı userler bulunduysa Tek seferde verilmeli Teşekkürü bu şekilde ha ediyorsunuz.
saygılarımla.
frikxxx
aynısını bende yazacaktım yanlış anlaşılma olmasın diye ilk ben yazan olmak istemedim.
ama hergün aynı muhabetti yapıyoruz

🔒 Link gizli — giriş yapın arkadaşımız aynı sunucuden farklı user ile sürekli yeni konu açmıştı
bu sadece forum kirliliği oluyor
Aynı sunucuden farklı userler bulunduysa Tek seferde verilmeli Teşekkürü bu şekilde ha ediyorsunuz.
saygılarımla.

Frikxx arkadaşım sürekli yeni konu açmıştı diyorsun benim için,burada sürekli paylaşım yaparak aynı sunucuden alt alta paylaşan
arkadaşları ifşa ettirme bana.Bunlardan birisi sensin,birine bişey söylerken önce aynaya bak istersen.Polemik konusuda yaratma ayrıca ben fargin hocaya yazdım sen niye topa giriyorsun ki?
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.