Yerli Canlı TV Sunucusuler DNS Tek Baslik Altında 2
👤 ClubDesing💬 1021 cevap👁 178,409 görüntü
O Kadar yazıldı daha önce birebir polemiğe girmeyin diye bir sorun varsa Rapor Et-e tıklamanız yeter yerli sunuculerde konu dışı yazılanların hepsi forum kirliliğidir illa bir sorununuz varsa PM den hall edin lütfen uyarı yapan site yönetimidir herkese de uymak düşer
sagol
brother79
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *
ahbap
Cüneyt27
Fargin hocam, forumda aynı sunuculeri diğer paylaşımcı arkadaşlar bu konu altında her zaman veriyorlardı sende bunu çok iyi biliyorsun,,o zaman sorun olmadı da.Ben paylaşınca mı sorun oldu?
bunu sen ustune alınıyorsan sorun yok ama ben herkes icin yazdım o konuyu ha senin bağlantıları silmemdeki acihaz kodu ta paylasım saatlerine baktıgımda 1 dakika ara ile yada aynı dakika icinde arka arkaya aynı sunucuden ayrı userleri sıralamıs olmandı silme sebebim arada 2 saat bile olsaydı silmezdim ama aynı dakika yada 1 dakika ara ile olunca begeni icin forumu kirletmenin anlamı yok ayrıca polemik yapmaya hic mi hic gerek yok herkese iyi forumlar
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
Görmek için bu mesajı beğenin (👍).
farqin
bunu sen ustune alınıyorsan sorun yok ama ben herkes icin yazdım o konuyu ha senin bağlantıları silmemdeki acihaz kodu ta paylasım saatlerine baktıgımda 1 dakika ara ile yada aynı dakika icinde arka arkaya aynı sunucuden ayrı userleri sıralamıs olmandı silme sebebim arada 2 saat bile olsaydı silmezdim ama aynı dakika yada 1 dakika ara ile olunca begeni icin forumu kirletmenin anlamı yok ayrıca polemik yapmaya hic mi hic gerek yok herkese iyi forumlar
Beğensinler gibi bir acihaz koduım olsaydı yabancı ve yerli sunuculerin configlerinden kırdığım user ve passları paylaşsam bi kamyon dolusu
beğeni alırdım ki sende biliyorsun böyle bir acihaz koduım olmadığını,sen o beğeni için burada paylaşım yapan uyeleri benden daha iyi bilirsin.
Benim anlamakta zorluk çektiğim bu zamana kadar bu şekilde kervan yürürken kimsenin alt alta verdiği aynı sunuculeri silmedin de
ben paylaşınca mı sorun oldu bu..Sonrada sen neden üstüne alınıyorsun diyorsun.Karizma usta geçen bir uye arkadaş isim soyisim combosu paylaşmış bende dedim ki bunu 10 part da ne gerek var paylaşıım yapıyorsun demiştim.Ben 113 mgbayt komboyu 1part da paylaştım.Karizma usta da yazdıklarıma cevap olarak herkesin bir paylaşım tarzı vardır o 10 part da paylaşır sen 1 partda paylaşırsın demişti bende saygı duymuştum.Ne değiştide şimdi seni beğenerek destekliyor onuda anlamadım.Beni uyarsaydın ben tüm paylaştığım
sunuculeri bir araya toplar 1 part halinde paylaşırdım.Takıldığım nokta ihale neden bana patladı?Neyse siz daha iyi bilirsiniz, takdir sizlerindir.
Cüneyt27
Beğensinler gibi bir acihaz koduım olsaydı yabancı ve yerli sunuculerin configlerinden kırdığım user ve passları paylaşsam bi kamyon dolusu
beğeni alırdım ki sende biliyorsun böyle bir acihaz koduım olmadığını,sen o beğeni için burada paylaşım yapan uyeleri benden daha iyi bilirsin.
Benim anlamakta zorluk çektiğim bu zamana kadar bu şekilde kervan yürürken kimsenin alt alta verdiği aynı sunuculeri silmedin de
ben paylaşınca mı sorun oldu bu..Sonrada sen neden üstüne alınıyorsun diyorsun.Karizma usta geçen bir uye arkadaş isim soyisim combosu paylaşmış bende dedim ki bunu 10 part da ne gerek var paylaşıım yapıyorsun demiştim.Ben 113 mgbayt komboyu 1part da paylaştım.Karizma usta da yazdıklarıma cevap olarak herkesin bir paylaşım tarzı vardır o 10 part da paylaşır sen 1 partda paylaşırsın demişti bende saygı duymuştum.Ne değiştide şimdi seni beğenerek destekliyor onuda anlamadım.Beni uyarsaydın ben tüm paylaştığım
sunuculeri bir araya toplar 1 part halinde paylaşırdım.Takıldığım nokta ihale neden bana patladı?Neyse siz daha iyi bilirsiniz, takdir sizlerindir.
ihale sende patlamadı sen üstüne almak icin ısrar ediyorsun ayrıca sana yazıyorum diyorum ki aynı dakika icinde ard arda sıralamıssın bağlantıları ondan sildim bundan sonrada kim olursa olsun bana rapor edilen ve o sekilde olan tüm paylaşımlar silinecektir. ayrıca sen bu agresif tarzınla gidersen senden ricam paylasımda yapma ama agresif te davranma
farqin
ihale sende patlamadı sen üstüne almak icin ısrar ediyorsun ayrıca sana yazıyorum diyorum ki aynı dakika icinde ard arda sıralamıssın bağlantıları ondan sildim bundan sonrada kim olursa olsun bana rapor edilen ve o sekilde olan tüm paylaşımlar silinecektir. ayrıca sen bu agresif tarzınla gidersen senden ricam paylasımda yapma ama agresif te davranma
Usta agresiflik yapmıyorum,ne zamandan beri sessiz sedasız kendi halimde paylaşım yapmaya gayret ediyorum sadece bana denk gelmesi çok enteresan ve bilmiyorum birileri kimse neden rapor eder,ayrıca Semih arkadaşım seni ilgilendirmeyen ve alaka olmayan
konulara neden karışma ihtiyacı duyarsın ki? fikrin varsa kendine sakla istersen.
Cüneyt konuyu açan sen değilsin alakadar eder tek beni değil herkesi ayrıca senin açtığın konuda konuşursam fikrini o zaman söylersin anladınmı? Yönetim tarafından uyarı yapıldı beğense de beğenmese de herkes uymak zorundadır bende dahil. laf savaşına girmek fikrim de yok seninle yeri de değil ilk mesajdan sonra anlamayıp da bu kadar yazdıysan amaç başka şey demekki boş verip geçmek en iyisi
Semih27
Cüneyt konuyu açan sen değilsin alakadar eder tek beni değil herkesi ayrıca senin açtığın konuda konuşursam fikrini o zaman söylersin anladınmı? Yönetim tarafından uyarı yapıldı beğense de beğenmese de herkes uymak zorundadır bende dahil. laf savaşına girmek fikrim de yok seninle yeri de değil ilk mesajdan sonra anlamayıp da bu kadar yazdıysan boş verip geçmek en iyisi
Semih,fargin ustayla ben yazışıyorum senin fikirlerini sorduğumuzda cevap verirsin,birde beğeniyorsun güzel bir uslup değil.
Herşeye karışma ve laf yetiştirme ihtiyacını bırakırsan bence daha iyi olur.Sen yorum yazma kardeşim sana sorarsak yaz.
Cüneyt27
Semih,fargin ustayla ben yazışıyorum senin fikirlerini sorduğumuzda cevap verirsin,birde beğeniyorsun güzel bir uslup değil.
Herşeye karışma ve laf yetiştirme ihtiyacını bırakırsan bence daha iyi olur.Sen yorum yazma kardeşim sana sorarsak yaz.
allah yolunu acık etsin baska forumlardaki paylasımlarında basarılar dilerim
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
foumda olmayan bi tane daha kiran versin diyorum surekli bakalim bundan gelirmi...tabi bazi arkadaslar saolsun hakkimizi teslim ediyorlar....
Beyler Konuyu tartışma sunucuine cevirdik. 🔒 Link gizli — giriş yapın usta uyarmış mevzu kapanmıştır kapanmalıdır da.. Herkes kendıne düşen görev ve kurallara uymakla yukumludur. Bu A kişi B Kişisi Değil Genel Bir Davranıştır...Lütfen benım mesajımı okuyan TARTIŞMASIN ! yaptırım olacaktır aksi halde .Şimdi Sessizce izliyorum ...
neden o kadar birbirimizi kırıyoruz anlamadığım bişey var geçen günlerde cüneyt usta sentryden sunucu paylaştı sonra bir arkadaşımız aynı sunucui paylaştı buna ben tepki verdim direk 🔒 Link gizli — giriş yapın ustaya söyledim oda paylaşım yaparken sorgulayın diye bir yazıda bulundu sağolsun sonra herşey yolunda giti burda yönetim var kimse kimseyi kırmasın üzmesin
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
Daha önce forum da paylaşılmayan yerli sunucu
Sizdem ricam kıran arkadaşımın özelden bir user vermesi iyi kırmalar...
edit bir arkadasımızın sunucui bu mümkünse vermiyelim anlayısınız için teşekürler
bodos
Daha önce verilmedi sanırım yerli sunucu sizden ricam kıran arkadaşımın özelden 1 adet user göndermesi iyi kırmalar...
Daha önce verilmedi sanırım yerli sunucu sizden ricam kıran arkadaşımın özelden 1 adet user göndermesi iyi kırmalar...
bodos
Daha önce forum da paylaşılmayan yerli sunucu
Sizdem ricam kıran arkadaşımın özelden bir user vermesi iyi kırmalar...
arkadaşım yabancı sunucu bu
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
Albatros
Patlamış albatros ustam
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.
Bu site deneyimi iyileştirmek ve reklam göstermek için çerezler kullanır. Gizlilik