UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Yönetimden Gold Üyelere Çok Özel Hediye

👤 sahbaz 💬 16 cevap 👁 1,822 görüntü
arkadaşlar sunucu kırmak için herkes farklı programlar kullanıyor. kimi vlc ile tarıyor, kimi jdownloader, kimi de sentry mba kullanıyor. şimdi sizi bunlardan kurtarıyoruz :) Gold üyelere özel bu programla hazırladığınız comboları bu programa veriyorsunuz ve vlc den 30-40 kat hızlı bir şekilde tarayıp çalışan bağlantıları size listeliyor. Bu program yalnızca Gold Üyelere verilecektir. Çok yakında...
Gold Üye olmak için acele edin!
VE REKLAMLARA TIKLAMAYI UNUTMAYALIM LÜTFEN
ben olsam hic düşünmeden gold üye olurdum bu program icin:);)
emeğinize sağlık teşekkür ederiz sizlerin sayesinde öğrendim sunucu kırmayı.
Yine herkes Bizi Konuşacak.. :)
hep goldlaramı normal üyelere hiçbirşey yokmu ustalar.....?
dembaba
hep goldlaramı normal üyelere hiçbirşey yokmu ustalar.....?

Ustam ozel paylaşım program herkese veremyızkı verıyoruz 10 dk sonra her yerde. Hep risk usta bızdekı fakat aynı kararlılıklara normal uyeler ıcınde suprızler var
sabırsızlıkla bekliyoruz sahbaz usta. gold üyeliğim biterbitmez tekrar gold üye olacağım.. yaklaşık altıaydır maç zamanlarında çok rahatım. ve gold paylaşımları mükemmel. benden tavsiye hemen gold olsunlar ayrıcalıklardan faydalansınlar. kesinlikle Canlı TV satın almıyosun forumdan da en güzel şekilde faydalanıyorsun.. ustalara saygılar sevgiler......
süper bir paylaşım bence normal üyeler gold üyelik için bir kez daha düşünsünler program gerçekten süper
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.