Forumun öncekiler dahil ilk üyelerindenim. Bu zamana kadar sayılır paylaşım yapıp, sayısız paylaşımdan yararlandım. Bulunan sunuculerin hemen hemen hepsi adult kanallar içerdiğinden bulduğum user-passların hiçbirini paylaşmadım. Adult olmayan bazı sunuculeri özelden 1-2 kişiye verdim. Uzun zamandan beri foruma katkı sunamadığım için rahatsızım. Bundan dolayı şu an vip olan üyeliğimin normal üye durumuna düşürülmesini ve hakeden arkadaşla verilmesini yönetimden talep ediyorum. Katkı sunan yönetici ve vip arkadaşlara teşekkürler.
Ustam duşuncen için teşekkürler. Hemen hemen her sunucude +18 kanallar mevcut siz özellikle +18 kanallar için paylaşmıyorsunuz sunucui malum platformlar için paylaşıyorsunuz onu o şekilde kullanmak isteyene kalmış bir durum bece her sunucu paylaşıla bilir. İkincisi size gelene kadar daha pasif arkadaşlar var o yüzden bence bir sure daha beklemekde fayda var. Forum sunucuden ibaret değil başka turlu paylaşımlarlada katgıda buluna bilirsiniz. Özellikle bende vip uyelerin uydu alıcılarıyla ilgili imagedir eklentidir yeni çıkan uydu alıcıları ile ilgili tanıtımıdır bu tarz paylaşımlarda da bulunmalarını ısterim açıkçası imkan varsa. Ma.lum forumumuz uyduportal adı üstünde. Yani sunucuden ibaret olmayıp sadece bir yöne yonlenmemek tarafındayım.
Saygılar
asur usta düşüncene saygı duymakla beraber şunu söylemeden gecemiycem bu forum nerden nerelere geldiii
bu duruma gelmesinde başta yönetimdeki arkadaşlar olmak üzere onlara katılan bir birinden degerli üyeleriyle
degerli paylaşımlarıyla büyüdü her bir üyenin etki alanı farklıdır ben biliyorumki ilgi alanı cok farklı üyelere
sahip bu forum dahada ileriye yürüyecektir..herkez gönlünü hoş tutsun:);)
Düşünceleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Takdir sizin elimden geldiği kadar paylaşım yapmaya çalışırım diğer konularda.
"asur, post: 32438, member: 12"
Düşünceleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Takdir sizin elimden geldiği kadar paylaşım yapmaya çalışırım diğer konularda.
ustam bu sunucu liste bağlantısılerindeki +18 leri isteyen bakıyor istemeyen bakmıyor zaten
indirdiğimiz oynatma listesieleri ++notpad ile editleyip içinden +18 leri siliyoruz zaten listede görünmesini istemediğimiz zaman.
Bu yüzden sunucu bağlantısılerini paylaşmanızda bir sakıncası yok benim görüşüm saygılarımla
Güzel paylaşımlarınızın Foruma ihtiyacı vardır sanırım.
saygılarımla