Your Stb Blocked Call the Provider Stbpro : Bilmeniz Gerekenler

👤 bujudehoxoyo 💬 4 cevap 👁 3,408 görüntü
1- Büyük ihtimal ile cihaz kimliğii patlamistir!!

2- Bazi sunuculer kendilerine ait Stbemu app ile acilamaktadir.. Sayet 5-10 kere cihaz kimliğii ile denedikten sonra acilmiyorsa bos yere fazla zaman harcamayin... Acilmiyor !! Sizde acilan sunuculerle izleyin ve deneyin... Bir cok forumda konuyla ilgili cevap verebilen olmadi... Yani Bosu bosuna zaman harcamayin.. Varsa acabilen bir app onuda ben bilmiyorum... Acilmayan Örnek sunucu:
🔒 Link gizli — giriş yapın GOOD
🔒 Link gizli — giriş yapın

3-Bunun Haricinde bazi sunuculerin acilmamasinin nedeni : STBEMU programindan setting bölümünü acin orada " Volume Control" yazan yeri isaretleyin: Bu sekilde acilmayan bazi sunuculer % 90 acilacaktir... Bu yazdigim yazilar 3 aylik bir calismanin ürünüdür!! Bunun haricinde varsa sorulariniz onu da bu konuda usta olanlara sorun derim...Hepinize iyi eglenceler...
tree_onestar

Nerde bu volume control ben goremedim

Stbemu pro, Setting bölümünden girerseniz sag en alt kösede "Volume Control " yaziyor. Benim Kullandigim stb emu v.1.2.2.5 ve v.1.2.2.6 sürümlerinde var, bildigim kadariyla her sürümde yok. Yada Stb(pro)_signed.apk bu programda var ..
Bu asgida verdigim adresten indirebilirsiniz..

Iyi calismalar
bujudehoxoyo

Stbemu pro, Setting bölümünden girerseniz sag en alt kösede "Volume Control " yaziyor. Benim Kullandigim stb emu v.1.2.2.5 ve v.1.2.2.6 sürümlerinde var, bildigim kadariyla her sürümde yok. Yada Stb(pro)_signed.apk bu programda var ..
Bu asgida verdigim adresten indirebilirsiniz..

Iyi calismalar

programi kurdum fakat kanal gecislerinde sesi otomatik kisiyor bunun bir caresi yokmu acaba?
Cevap yazmak için giriş yapın.