Eultasat Aktif Key

👤 mario 💬 24 cevap 👁 4,598 görüntü
Dostlar bosa ugrasmayin digi aciklama yapmis illagal ve kartpaylasimini engellemek icin butun kanallari irdotaya gecirceklermis bu gun biraz arastirdim bende bir cok kanal acik suan sanirim onlarda cok gitmez
Dostlar cihazimin icindeki key degerleri bu belgeseller haric yerli kanallar acik gstv fbtv star kanald gibi mgm ve iztv ve duck tv ve eurosporlarda acik
Bunlar eski ustam kanald ve star ve çizgiler yok
usta emeği sağlık olsun. yalnız bu keyleri nasıl nereye yazacağımız hakkında bilgi verirmisin.
mario kardes sende kanal d ile star acikmi bu keylerle
eski key bunlar kanal d ve star tv
11492 V 30000 Cryptoworks
syteminde
Irdeto 2 gecmemis
bende acilmadi acan varmi
otomatik arama yapin ( Netzwerksuche)
Dostlar dediginiz kanallar acik su anda gs tvde sarayin yildizlari var siteye resim eklenmiyor yoksa atacagim
ustam sendeki oscam key dosyasini buraya yükleyebilirmisin
Cihazim redline ts4000 hd pulus bunda oscam yok usta
bende anlamadim su bunu biraz detaylia anlatabilirmisiniz?
bende birtürlü acilmadi
Simdi her seyi denedim cccam lari kapattim sadece emu sistemini acik biraktim sonuc ok emu yu kapatip denedim cccam lari actim kanallar acilmadi su an bende belgesseller ve nikoleden ve yabanci ulke kanallari kapali tr lerin sd leri acik vaziyette eurosporda simdi kayak yarisi var mgm movis dede karete filmi amarikan tarzi gs tv de valeybol maci var ntvspordan goruntu almis
bize kanal d ve star olsun o bile yeter mario ustam ama bende bitürlü vuplus cihazinda acilmadi
vallahi star ve kanal d
Dostlar yapacak bisey yok sanirim cihaz la alakali bi durum bu ayni bendeki cihazdan olan arkadas varsa oda yazsin
Bunlar eski BISS keyler. Star ve KanalD göstermez.

Star ve KanalD artık HD yayın akışına geçtiler bu yüzden şifreleme sistemi değişti.
Yakında tüm kanallar HD sistemine gececek ve şifreleme sistemi tüm değişecek.

Şimdilik Star ve KanalD hariç hepisine bakılabiliniyor.
Arkadaslar suan eski keylerle tekrar acik ne kadar gider bilinmez.
Hayırlı olsun arkadaşlar, KanalD ve Star bu sabah irtibaren tekrar acılmış. ;)
Ne kadar sürer bilinmez. Ama anlatılanlara göre bu yıl sonunda tüm taşınacak.
2 Senedir birtürlü taşınamadılar :D
Cevap yazmak için giriş yapın.