Forma Özel - Otomatik İsim Üretici

👤 onbaşı 💬 25 cevap 👁 2,505 görüntü

Buda benden tek tıkla sınırsız isim üretin
Virüs Total= 🔒 Link gizli — giriş yapın
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

teşekkürler üstat güzel bi paylaşım emegine saglık..:)
üstat yanlız biraz bana garip geldii üretmiyorda sanki biryerden cekiyo gibiii;):):)
"cılgın, post: 18227, member: 28"
üstat yanlız biraz bana garip geldii üretmiyorda sanki biryerden cekiyo gibiii;):):)

Aynen,internet bağlantısı olmadan çalışmaz.İnternetten çekiyor.
"onbaşı, post: 18251, member: 322"
Aynen,internet bağlantısı olmadan çalışmaz.İnternetten çekiyor.

tabi biraz düzenlemek gerekiyor..işyapar:):)
Arkadaşlar bu program internet bağlantısıyla isimleri çekiyor normalde,Fakat önce programı açtım sonra interneti kapattım ve tıkladığımda isimleri internet bağlantısı olmadığı halde çekmeye başladığını gördüm,gerçekten çok ilginç.Programı yapan ben olduğum halde bir anlam veremedim.Lütfen aynı işlemi sizlerde deneyip sonucu yazarmısınız.
yok üstat internet kapalı iken calışmıyo bende bilgin olsun
"cılgın, post: 18326, member: 28"
yok üstat internet kapalı iken calışmıyo bende bilgin olsun

İnterneti kapattıktan sonra programı açamazsın zaten.Önce programı açıp sonra interneti kesip bakarsan muhtemelen program çalışmaya devam edecektir.Çünkü şimdi bir arkadaşımda denedim ondada aynı şekilde çalışmaya devam etti.
emeğine sağlık onbaşı kardeşim,teşekkürler.
Usta isim soyisim degilde mesela ali:ali veli:veli

Bu sekilde olsaydi yiyemiyecegi sunucu yoktu ayni sekilde bide yabanci uereteydi varya kaymakli ekmek kadayifi olurdu
"EMİR60, post: 18431, member: 37"
Usta isim soyisim degilde mesela ali:ali veli:veli

Bu sekilde olsaydi yiyemiyecegi sunucu yoktu ayni sekilde bide yabanci uereteydi varya kaymakli ekmek kadayifi olurdu

yanlisin var @emir60 isim soyad burda onemli tek sunucuden 19 tane cikardim bu programla :) user user olayida kolay zaten AccessDiver de hepsini yaparsin ;)
"atlantis, post: 18433, member: 30"
yanlisin var @emir60 isim soyad burda onemli tek sunucuden 19 tane cikardim bu programla :) user user olayida kolay zaten AccessDiver de hepsini yaparsin ;)

atlantis usta 19 tane user pass fazla değil mi.:)
Cevap yazmak için giriş yapın.