2 gun once eultasatta sifre degisikligi yasanmisti yabanci agirlikli belgesel kanallari gitti tr agirlikli mesela gs tv bursaspor tv ve eurispor lar iz tv acik bisekilde devam ediyor bana lazim olan kanal halen sifresiz devam etmek tedir :D:D[ATTACH=full]352[/ATTACH] [ATTACH=full]353[/ATTACH]
Bende cccam var ve Eutelsat Digi yayinlari komple giti simdi kaldik gene Türksat yayinina ve Reklamlarina. :( :(
Yok usta acik yayinlar ben de redline ts 4000 var emu destekli super izleniyor sikintisiz
bende 2 tane cccam var ikisinde de giti yayinlar Eutelsat da artik bekliyecegiz bakalim demeki sen sansliymissin Kardes
Usta key degerlerini gosteren resim cekmistim ama siteye yuklenmedi dosya buyuk dedi
"mario, post: 41720, member: 37"
2 gun once eultasatta sifre degisikligi yasanmisti yabanci agirlikli belgesel kanallari gitti tr agirlikli mesela gs tv bursaspor tv ve eurispor lar iz tv acik bisekilde devam ediyor bana lazim olan kanal halen sifresiz devam etmek tedir :D:D[ATTACH=full]352[/ATTACH] [ATTACH=full]353[/ATTACH]
bu kanali bakiyorsun :D at kosusu mu
Eray gunde 10 sate yakin aciktir bende
vay be ozaman sen yaris seversin tay tv turksat cikiyor ama ben sildim :)
Usta onceden 15 saate yakin izlerdim simdi azalttik biraz ama omrumde 1 kere dahi kupon yapmadim nasil yapilir hic bilmem
"mario, post: 41752, member: 37"
Eray gunde 10 sate yakin aciktir bende
sen tiyoları ver ben kuponu yaparım mario kardeşim
Bende gigablue var kanallar gitti çözümü varmi
Var cihazlarinizin emu bolumune key degerlerini girerseniz acilir bir kac kanal resmi cekmistim ama site kabul etmiyor buyuk boyut diye
ustam key keyleri versende girsek sana zahmet
Eve gecince cihazdan alip atarim buraya
en iyisi bu dt platformu hd kanallarina kirmak insallah birileri kirabilir eskisi gibi olur