Gidersem Hakkınızı Helal Edin..

👤 usta2017 💬 24 cevap 👁 1,815 görüntü
Kısa sürelide olsa inceleme fırsatı buldum. İnecelediklerime göre emek harcamışsınız. Bazı stb.leri deneyip ekran görüntülü bile paylaşımlar yapmışsınız .Paylaşımda bulunanlara emeklerinden dolayı teşekkür.
usta2017

Konuyu ben açmadım . Açan kişi hakaret ve saygısızlık yapan kişi o. İşte isbatı. Sizden sonra yazdıklarım. Konuyu kapatanda yaşım gereği benim. Sürdüren kim? O kişi
🔒 Link gizli — giriş yapın

🔒 Link gizli — giriş yapın bukonuyu kim actı usta..? bu konuyu silmeni tavsiye
eden ustad.lar.da oldu..ama sen hala burda bu durumu sürdürüyorsun..anlamakmı istemiyorsun bilemedim ben burda tartışmaktan
memnun degilim zaten bana yakışmaz..ama algida bi sorun var..sende...hala anlamamakta ısrarlisin.
2021usta-cirak

Kısa sürelide olsa inceleme fırsatı buldum. İnecelediklerime göre emek harcamışsınız. Bazı stb.leri deneyip ekran görüntülü bile paylaşımlar yapmışsınız .Paylaşımda bulunanlara emeklerinden dolayı teşekkür.

Yok kardeşim gözükdügü gibi birisi degil bu arkadaş kendinden daha güzel paylaşım yapan olursa farkederse sorgusuz sualsiz banlıyor .Birde çok egolu stb cihaz kodu bölümüne bakarsan geriye dönük üyelere nasıl fırça attıgını görürsün konuyu görmek için tabi cevap yazacaksın falan filan diye herkese bagırıp çagırdı bir dövmedigi kaldı çok yüksek egosu var bu kişi foruma zarar verdigi halde halen nasıl forumda tutuyorlar anlayamadım .Gerçekten çok Tuhaf
2021usta-cirak

Eğer bu hesap sana ait değilse usta2017 ben hiçbirşey bilmiyorum. Kendi paylaşımlarına kendi açtığın hesap ile karşılık veriyorsan bizi banlaman da normal artık. Çok ilginç bir kişiliksin.
usta2017

Yaşım 65. Emekliyim. Emekli olduktan sonra bir şeyler öğrenmeye çalıştım. Bu öğrendiklerimide burada,5 yıla yakındır bu form için elimden gelen emeği gösterip yeni yeni üyelerin katılımlarına yardımcı olarak, Amaç olarak sadece bu formun gelişmesini, daha iyi,daha güzel paylaşımlarda bulunmaya çalıştım.11.000'e yakın paylaşımım oldu. Beğenildi, beğenilmedi. Kısa süreli veya uzun süreli faydalanılabilecek paylaşımlar yapmaya çalıştım. Bu güne kadarda hiç bir üyeye karşı yanlış söz ve cümle kurmadım. Bana kuranlar oldu. Yinede bilmeden yanlış ve hatalı söz cümlelerim olduysa o kişilerden özür dilerim. Bu günlerde yaşca benden çok küçük bazı üyeeler bilerek vede isteyerek saygı sınırlarını aşarak bana göre saygısızlıkta bulunmaya başladılar.Bu durum karşısında yönetimden bir tercih yapmaları gerektiğini kendilerine yazdım. Eğer aleyhimde tercih kullanırlarsa diyerekten forumdan o saygısızlık yapanlar değilde , bu güne kadar hiç bir amaç peşinde olmadan, bir menfat beklentisi içinden olmadan ben tercih edilirsem diyerekten şimdiden , olmadığını düşündüğüm hatalarım, sizlere sıkıntılarım olduysa ben herkesten Tüm Forum üzerinden özür dilerim. Hakkım varsa hakkımı helal ederken silerde hakkınız varsa lütfen helal edin. Ben kalmak isterim. Son karar yönetimin.Saygılarım.

USTA EMEKLERİNE SAĞLIK
Cevap yazmak için giriş yapın.