Canlı TV Pro 2.17(android Canlı TV Izleme Programı)

👤 turnasuyu 💬 11 cevap 👁 1,616 görüntü
Android telefon ya da tabletinize kurup Canlı TV nizin oynatma listesisını tanıtarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

🔒 Link gizli — giriş yapın
M
turnasuyu
Android telefon ya da tabletinize kurup Canlı TV nizin oynatma listesisını tanıtarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

🔒 Link gizli — giriş yapın
mxplayerin prosunu bulabilirmisin cok mxplayer denedim calismadi
Oscar
M

Bence pro kullanmanıza gerek yok. Pro ile normal sürüm arasında hemen hiç fark yok. Pro indirmek isterseniz adres:
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

Pro kullanabilmek için telefonunuzun ya da tabletinizin rootlu olması gerekli imiş. Birde luck patcher adında bir apk kurmak gerekli. Ben root yapmadığım için denemedim. Telefonum rootlu olsa bile patch kullandığı için yüklemek istemem . Yine de tercih sizin.
Ben googleplay stordan alexsandir sapronofon programini gullaniyom gayet guzel mxplayerde iyi ama genelde diceplayer ve vlc tercih ediyom mxplayer her kanali acmiyor malesef
mario
Ben googleplay stordan alexsandir sapronofon programini gullaniyom gayet guzel mxplayerde iyi ama genelde diceplayer ve vlc tercih ediyom mxplayer her kanali acmiyor malesef

alexsandir sapronofon bunu bulamadım mario usta
Oscar playstora Canlı TV yazinca cikiyor mavi renkli pro nun icinde ayarlar bolumunden istedigin video oynaticiyi tercih edebiliyon
Oscar
M

mx player prosunu arasan bile .ts li yayınların cogu acmaz
badboy17
mx player prosunu arasan bile .ts li yayınların cogu acmaz

Saol Hangi Player iyi Peki
Oscar
Saol Hangi Player iyi Peki

En iyisi vlc player kullanın. Canlı TV sunuculerinde açamadığı yok. Görüntü kalitesi de iyi.
Cevap yazmak için giriş yapın.