İPTV CALIŞMIYOR

👤 by_ido_03 💬 11 cevap 👁 1,743 görüntü
arkadaslar merhaba sizlerden yardım ısteyecektim belki bilen cıkar dıye buraya yazzıyorum. benim bır tane kırdıgım sunucu var ustelik 50 kişilik aynı anda ızleyebiliyor uzun zamandan beri ızliyordum ama simdi izleyemiyorum kanallar ıniyor aktif sunucue giriyorum aktif ama kanalları acmıyor ama baktıgımda bazen 15 bazzen 30 kişinin izlediğini görüyorum ama ben izleyemiyorum acaba sebebi nedir ban yemiş olsam baska pclerden giriyorum acmıyor baska telefonlardan giriyorum açmıyor cok ilginç bir durum var acaba bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardım edebilirmi...
"by_ido_03, post: 165857, member: 202"
arkadaslar merhaba sizlerden yardım ısteyecektim belki bilen cıkar dıye buraya yazzıyorum. benim bır tane kırdıgım sunucu var ustelik 50 kişilik aynı anda ızleyebiliyor uzun zamandan beri ızliyordum ama simdi izleyemiyorum kanallar ıniyor aktif sunucue giriyorum aktif ama kanalları acmıyor ama baktıgımda bazen 15 bazzen 30 kişinin izlediğini görüyorum ama ben izleyemiyorum acaba sebebi nedir ban yemiş olsam baska pclerden giriyorum acmıyor baska telefonlardan giriyorum açmıyor cok ilginç bir durum var acaba bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardım edebilirmi...

Özelden at bir de benim PC de deneyelim. ;)
"hocca, post: 165858, member: 1000"
Özelden at bir de benim PC de deneyelim. ;)

Hocam atmak sorun degil denemedigim bilgisayar android tv box cep telefonu kalmadi com ilginc bir durum var
"byturan, post: 165862, member: 8"
vpn ile dene birde,bazen Tr ye kapatıyorlar

Vpn ile denedim usta olmuyor bir cok ulkeyi denedim
bayağı meraklanıdırdın usta bizi.
nasıl olsa seyredemiyorsun,
yaz buraya sunucuin adını yardımcı olalım.:)
özelden at bakalim usta...belki bildigim bi hittir:);)
hocca bazi sunuculer cihaz kimliğiine gore calisir veya ulke ip ne gore vpn ilede acamassin
en azından sunucu adresiini yazarsanız fikir veren olur.
ip sabitlenmis istedigin yerden izle sabitledigi ip den baska izlenemez
"byusuf12, post: 165893, member: 8652"
ip sabitlenmis istedigin yerden izle sabitledigi ip den baska izlenemez

byusuf12 usta da yazmis hocca bu tur userler sinirsiz olur bence elinde tut gun gelir cozumu bir yerde bulursun ben oyle yapiyom su an cozum puplik degil sanirsam
Cevap yazmak için giriş yapın.