UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Canlı Tvimtv.com Çekiliş Sonucu

👤 ClubDesing 💬 15 cevap 👁 2,492 görüntü
Çekiliş Sonucu
🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın
🔒 Link gizli — giriş yapın

Kazanan Arkadaşlar PM Yoluyla Mail Adreslerini Göndermeleri Gereklidir.
Çekiliş Katılımcı Listesi

hakanfbli
ikolo
hurzati
mario
ilyas KURT
34 bahri
erhancan
ali208
tugnazzz
ellami
tree_onestar
gurhangur
celebrity
crronaldo1
highland
onelife
dennuz
Hasan Kaya
konyalim62
supernova
buzzer
cılgın
bedreli39
cnbzmert
cellom
legolas9900
sedat
qualitymen
Hakan
hasnger1980
arif2006
tarum_k
pro42
cafer06
crsis
ÇağrıTugay
Kurtulus
mustafa muro
ömer han
kasap26
by72legend
AhmetElektronik
glsmiltisim
Ligci
muratweb
fortune1010
umut
matildacrashday
ozi6660
yyasarr
maybas475
ilkerturan1453
serdar77
erdogan70
SnnYedidal
semihfb
casper-58
33dents33
kinderip
bodos
gmcgezer
sergustav
kibaremmi
vlaardingen
kerimcan
Tolga
larcen
karakartal
mustafa
Kazanan Arkadaşlar Güle Güle Kullansınlar Hayırlı Olsun İnşallah Bi Dahaki Sefere Şans Bana Güler :)
Hayirli olsun . Insallah daha ilerki donemlerde daha uzun surelerle cekilis olur. Kazanan arakadaslar 1hafta boyunca gold uye olacak olup gold uye Canlı TV deneme firsati olacak.
rahatsizlığımdan dolayı acile gittim..yeni geldim..çekilişi unutmuşum gerçekten....çoks evindim...ömrümde ilk defa çekilişden bişe kazandım..çok teşekkur ederim..sağolun..
Kazanan Arkadaşlar Mail Adreslerini PM Yoluyla Göndermeleri Gereklidir Yayınları Mail Adreslerine Gönderilcektir.
Kardeş gold ve vip uyeler katılamayacak yazıyordu acıklamada ve 3 tane Canlı TV lınkıde gold uyelere cıktı .. ?? Ben bu ısı anlamadım .. Hem katılamıyorlar hem de kazanıyorlar .. ??
crronaldo1
Kardeş gold ve vip uyeler katılamayacak yazıyordu acıklamada ve 3 tane Canlı TV lınkıde gold uyelere cıktı .. ?? Ben bu ısı anlamadım .. Hem katılamıyorlar hem de kazanıyorlar .. ??

biz gold yaptik onlari cekilisi kazaninca.
Jack
biz gold yaptik onlari cekilisi kazaninca.

hmm .. şimdi anladım ama orda tek kısılık Canlı TV lınklerı verılecek yazıyorduda ondan ben yanlıs anladım ...
Kazanan arkadaşlar öncelikle tebrikler..bu çekiliş fikrini ortaya atan yönetici arkadaşımıza da ayretten teşekkürler...
Cevap yazmak için giriş yapın.