Kodi eklentisi, XTTMC Turkce kaynakli TV, SINEMA, DIZI, BELGESEL, MUZIK ve dahasi...
👤 xttmc💬 20 cevap👁 4,603 görüntü
Kodi eklentisi, XTTMC Turkce kaynakli TV, SINEMA, DIZI, BELGESEL, MUZIK ve dahasi...
🔒 Link gizli — giriş yapın
not: forum saat6-7 saatleri arası bakıma girdiğinden dinlenme moduna geçiyor, eklenti bu saat aralığında çalışmaz bilginiz olsun, yani eklenti bozuk falan demeyin aktif ama girişte sorun olacağı için eklenti hata msjı verecek ve giriş yapamayacaksınız....
xttmc usta tesekkürler ama sifre sunulmamis ustam.!
teşekkürler usta eline sağlık inşallah türkvod kadar kullanışlı bir uygulama olur.
forma giriş yaparak üyelik kullanıcı adın ve üylik şifren geçerli
"yeknesak, post: 141141, member: 3184"
teşekkürler usta eline sağlık inşallah türkvod kadar kullanışlı bir uygulama olur.
;)
Arkadaşlar hobi olarak yazılmış bir eklenti bu, dahada geliştirmeyi düşünüyorum vakit buldukça inşallah bakacaz
arama butonun olması ve çalışması bence büyük avantaj tuttum bu eklentiyi :)
beğendiğine memnun oldum teşekkürler, iyi kullanımlar ;)
teşekkürler. Türkvodun serverini kullanıyorsun ama arama butonunun çalışması muazzam :) ileride kendi serverini kullanman dileğiyle başarılar usta :)
"yeknesak, post: 141151, member: 3184"
teşekkürler. Türkvodun serverini kullanıyorsun ama arama butonunun çalışması muazzam :) ileride kendi serverini kullanman dileğiyle başarılar usta :)
turkvod kullanılmıyor, eklentiye bir parça bölüm olarak ekledim sadece o bölümü kullanmak isteyenler için, ancak emeğe saygı amaçlı info bölümüne not düştüm kendi eklentisini kullanmaları gerektiği yönünde, sonuçta orda bir emek var ve türkvod bölümü kullanmak isteyenlerin kendi eklentisini indirmeleri tercihimdir, ama kalabalık eklenti paketi olmasın diyenler kullanmasında bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum, emekleri için türkvodada teşekkürederim ayrıca, arama bölümü tamamen kendi yazılım sayfamı arıyor not olarakta bunu belirtmiş olayım ;)
hocam bu mi boxa nasıl ekleniyor lütfen yardımcı olurmusun
"xttmc, post: 141161, member: 10140"
turkvod kullanılmıyor, eklentiye bir parça bölüm olarak ekledim sadece o bölümü kullanmak isteyenler için, ancak emeğe saygı amaçlı info bölümüne not düştüm kendi eklentisini kullanmaları gerektiği yönünde, sonuçta orda bir emek var ve türkvod bölümü kullanmak isteyenlerin kendi eklentisini indirmeleri tercihimdir, ama kalabalık eklenti paketi olmasın diyenler kullanmasında bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum, emekleri için türkvodada teşekkürederim ayrıca, arama bölümü tamamen kendi yazılım sayfamı arıyor not olarakta bunu belirtmiş olayım ;)
Adamsın usta ileride vip üye falan çıkarma da başımıza mis gibi aradığımız filmi izleyelim :)
Bir de eklenti deposu bölümünde kodi israel diye bir şey var onu niye koydun anlamadım?
"yeknesak, post: 141166, member: 3184"
Adamsın usta ileride vip üye falan çıkarma da başımıza mis gibi aradığımız filmi izleyelim :)
Bir de eklenti deposu bölümünde kodi israel diye bir şey var onu niye koydun anlamadım?
eklentinin malesef bazı bölümleri farklı çözücüler kullandığı için farklı repolara ihtiyaç duyuyor, onları kullanmanıza gerek yok, sadece çözücüler için gerekli benim elimde olan bir durum değil malesef o repoların kontrolü :(
Voodoo ya yüklenmiyor
"kazım, post: 141165, member: 1048"
hocam bu mi boxa nasıl ekleniyor lütfen yardımcı olurmusun
mi box ne bilmiyorum ama Kodi kurulan hertürlü cihazda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz, eğer belirttiğin cihaza kodi kurulumu oluyorsa yükleme yapmak için gerekli açıklamalar internette mevcut, ilerde kendimde video çekecem bu konularla ilgili ama şuan için malesef çok vaktim olmuyor, aslında eklentiyi yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız için yazmıştım bir arkadaş için cihazlara yükleyerek orda kullanıyorlardı ancak eklenti geri bildirimi zayıf olunca eklentinin hangi bölümünde sorun olduğunu malesef birkaç zaman sonra kendim kullandığımda tekrar güncelleyebiliyordum, artık sizlerlede paylaşarak eklenti geri bildirimlerini alabileceğimden güncellemeleride ona göre anlık yapabileceğimi umuyorum ;)
"xttmc, post: 141167, member: 10140"
eklentinin malesef bazı bölümleri farklı çözücüler kullandığı için farklı repolara ihtiyaç duyuyor, onları kullanmanıza gerek yok, sadece çözücüler için gerekli benim elimde olan bir durum değil malesef o repoların kontrolü :(
tamam usta anladım. yüklemedim zaten teşekkür ederim.
"yeknesak, post: 141170, member: 3184"
tamam usta anladım. yüklemedim zaten teşekkür ederim.
;)
Elinize sağlık en kısa sürede deneyeceğim... Şuanda bulunduğum yerde geniş bant internet yok bu yüzden kullanamıyorum... Geniş bant geldiği gibi ekleyecem eklentinizi...
"xttmc, post: 141138, member: 10140"
🔒 Link gizli — giriş yapın" alt="" class="bb-img" loading="lazy">
not: forum saat6-7 saatleri arası bakıma girdiğinden dinlenme moduna geçiyor, eklenti bu saat aralığında çalışmaz bilginiz olsun, yani eklenti bozuk falan demeyin aktif ama girişte sorun olacağı için eklenti hata msjı verecek ve giriş yapamayacaksınız....