Herkese iyi akşamlar arkadaşlar çoğu sunucu cihaz kodu şifresinde token kullanmaya başladı bu konuyla alakalı bilgisi olan ve yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
sunuculerin tamamına yakını artık önlem aldı elindeki cihaz kodu hesabı ya stb cihazda kullanacaksın yada güncel emülatör software inde. Oynatma cihazı da oynatma yazılımı da kendisi anlık tokeni çekiyor zaten. Çektiğin tokeni kullanamazsın bence uğraşmaya değmez.
1 kaç sunucude aslında sonuç aldım ama genelinde bek işe yaramıyor :) ama illaki bir espirisi var diye düşünüyorum usta
su an icin puplic degil usta :)
selam arkadaslar kolay kolay kimse yeni cozumunu vermez cunku cihaz kodu pylasimda adamlar bokunu cikardi seri halide paylasiyorlar ama sunu bilin yeni cozum var oda herkes kendine sakliyo
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar çoğu sunucu cihaz kodu şifresinde token kullanmaya başladı bu konuyla alakalı bilgisi olan ve yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
selam arkadaslar kolay kolay kimse yeni cozumunu vermez cunku cihaz kodu pylasimda adamlar bokunu cikardi seri halide paylasiyorlar ama sunu bilin yeni cozum var oda herkes kendine sakliyo
Arama yeri mevcut sitede arama yerine bulmak istediginiz konuyu yazıyorsunuz sonuc buluyorsunuz dikkate alin yoksa cevaplar
elinizin altında iken en son siz duyarsınız ve buradan ilklerin adresinden kopyalandıgını sonradan anlarsınız :)
Token konusu kopyala yapistir gibi basina 1 koy sonuna 2 koy gibi basit birsey degildir.
Alttarafta anlatılanı denemenizde fayda var.
Konu altta inceleyiniz
🔒 Link gizli — giriş yapın
Usta ben yanlış anlattım sanırım.Sorun tokeni bulmak değilki tokeni buluyorum zaten sadece oynatma listesieki token engelini her hangi bir oynatıcıda nasıl oynatırız? token herkesin bildiği gibi her kullanmadı değişiyor