Sunucu Girişi Yardım

👤 oktay 💬 2 cevap 👁 1,013 görüntü
arkadaşlar bulduğum şifreyle bilgisayardan hesaba girebiliyorum ancak oynatma listesisı inmiyor ayrıca uydu alıcısındaki yayın bağlantısı programından girmiyor bilgisi olan var mı
oktay
arkadaşlar bulduğum şifreyle bilgisayardan hesaba girebiliyorum ancak oynatma listesisı inmiyor ayrıca uydu alıcısındaki yayın bağlantısı programından girmiyor bilgisi olan var mı

oktay merhaba elindeki sunucu hangisi bilmiyorum sadece dusuncelerimden bazi sunuculer xstream yada cfos olmayan panller sadece sitesinden yayin acip izletiyor ama mutlaka izlersin sadece girdigin ipde uyelik girisi yapip kodu simplede acarsin yada vlc de rtmp alip xstream olduna eminsen bi seylerde yanlislik vardir sonucta elindeki sunucu xstream olmayabilir :)
sunucu yayın API eminim sunucu ismi kralfero.xyz şimdi bu sunucuden iki adet çalışan şifre var elimde ancak işin enteresan tarafı şifrenin biri uydu alıcısında çalışıyor diğeri sadece internet üzerinden çalışıyor benim aklımı karıştıran madem ip no seçiyor ozaman benim pc den nasıl şifre giriş yapıyor selamlar
Cevap yazmak için giriş yapın.