Sunucu Saçmalıktan Başka Birşey Değil

👤 oktay 💬 8 cevap 👁 1,445 görüntü
konu yanlış anlaşıldı o yüzden siliyorum ben forum için değil forum dışı sunuculer için söylemiştim bu yüzden bu konu silinebilir
Dogru diyon lakin para versende ayni oluyor sanirim turkiyede bu is profesyonelce yapilmiyor
oktay
merhaba arkadaşlar bu konunun yeri burasımı bilmiyorum ama tespitlerimi sizinle paylaşmak istiyorum birkere hem kendi kırmış olduğum sunucu olsun yada başkasının kırmış olduğu sunucu olsun hepsi donuyor birkere ben oturup film yada maç seyredemedikten sonra bir işe yaramaz
Maçın olmadığı günler güzel çalışıyor ama maç günleri donuyor ayrıca panallerin çoğu yayınları birbirinden çalıyorlar sonrada diyorumki kendime para verip bir sunucue üye olsam dahi yine izleyemeyeceğim o yüzden saçma geliyor bu donmanın çözümüde yok sanırım internetten link bulsanda Canlı TV üyelik bulsanda donuyor hep donuyor denemediğim media player de kalmadı artı parantez yada ülkemizin internet altyapısıyla bukadar oluyor herkese iiy bayramlar sevgi ve saygılar

Bence Gold üyeler seninle aynı fikirde değildirler zira vip ve Gold üyeler genellikle yayınları donmadan gayet güzel bir şekilde izleyebiliyorlar.Formumuzun sağladığı bu imkan sayesinde maç yayınlarını net bir şekilde izleyebiliyoruz.Bu sebepten ötürü tüm yönetici arkadaşlara ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.
kardeşim en guzeli gidip paranla legal uyelik alcaksın dgtden başında ağrımayacak,maçınıda filminide paşa paşa izleyeceksin..
En guzeli gold uyelik almak :)
birde Canlı TV uyumlu cihazlarla ile deneyin derim ben gayet güzel izliyorum hemde kırılmış sunucu bağlantıları;)
dostum benim cihaz zaten atlanta g4 android yayın bağlantısıin kendi android sürümünü yükledim başka program tevsiyesi olan var mı android
onbaşı
Bence Gold üyeler seninle aynı fikirde değildirler zira vip ve Gold üyeler genellikle yayınları donmadan gayet güzel bir şekilde izleyebiliyorlar.Formumuzun sağladığı bu imkan sayesinde maç yayınlarını net bir şekilde izleyebiliyoruz.Bu sebepten ötürü tüm yönetici arkadaşlara ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Onbasi ustaya tamamiyla katiliyorum
forumun gold ve vip üyelere vermiş olduğu sunucu hizmeti 10 numara.birçok link ve sunucu denedim ama bizimki kadar hızlı açılan görmedim.gold üyeyim ama genelde kendi kırdığım bağlantılarıden izlerim.ama sıkıntılı olan maçlarda uyduportal dan izliyorum.Donma yok,her zaman yayın açık .Gold üyelik tavsiyemdir.
Cevap yazmak için giriş yapın.