konu yanlış anlaşıldı o yüzden siliyorum ben forum için değil forum dışı sunuculer için söylemiştim bu yüzden bu konu silinebilir
merhaba arkadaşlar bu konunun yeri burasımı bilmiyorum ama tespitlerimi sizinle paylaşmak istiyorum birkere hem kendi kırmış olduğum sunucu olsun yada başkasının kırmış olduğu sunucu olsun hepsi donuyor birkere ben oturup film yada maç seyredemedikten sonra bir işe yaramaz
Maçın olmadığı günler güzel çalışıyor ama maç günleri donuyor ayrıca panallerin çoğu yayınları birbirinden çalıyorlar sonrada diyorumki kendime para verip bir sunucue üye olsam dahi yine izleyemeyeceğim o yüzden saçma geliyor bu donmanın çözümüde yok sanırım internetten link bulsanda Canlı TV üyelik bulsanda donuyor hep donuyor denemediğim media player de kalmadı artı parantez yada ülkemizin internet altyapısıyla bukadar oluyor herkese iiy bayramlar sevgi ve saygılar
Bence Gold üyeler seninle aynı fikirde değildirler zira vip ve Gold üyeler genellikle yayınları donmadan gayet güzel bir şekilde izleyebiliyorlar.Formumuzun sağladığı bu imkan sayesinde maç yayınlarını net bir şekilde izleyebiliyoruz.Bu sebepten ötürü tüm yönetici arkadaşlara ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.