stalker player v4.0 Hakkında Yardım

👤 DaviL 💬 9 cevap 👁 1,477 görüntü
Öncellikle Selamlar dostlar bu uygulamada bir sorun yaşıyorum neyden kaynaklanıyor acaba uygulamadan çıktım zaman bu sorunu yaşıyor muhammet bey karizma yada albatros uzun zamandır giremiyordum sitenize çünkü iş güç ve sağlık sorunlarım.. bu konuda program hakkında bilgisi olan varmı neden böyle yapıyor uygulamayı kapattıgım zaman windows 10 pro kullanıyorum [ATTACH TYPE="full"]4550[/ATTACH]
[MEDIA=youtube]3XQiTdC7Kv0[/MEDIA]

videoda tanitiminda sorun olmadigini gostermistim ama muhtemelen windows guncellemelerinden kaynaklaniyor.
bendede aynı sorun olduğu için v3.0 sürümüne geri döndüm maalesef.
arkadaslar birde pcye degilde harici sd kart deneyin ben bu tip programlari micro sd karta atiyorum.ilk ciktigindan itibaren v3 ve v4 ayni sd kartda direk aciliyor hic sorun yok ayrica pc nize yuk binmez.ben kullandigim programlari her zaman sd karta atiyorum.pc niz daha stabil calisir
ben laptop kullandigim icin sd kartdan memnunum pc ye de extra yuk binmiyor
"ℂ☆Albatros, post: 257637, member: 9"

[MEDIA=youtube]3XQiTdC7Kv0[/MEDIA]

videoda tanitiminda sorun olmadigini gostermistim ama muhtemelen windows guncellemelerinden kaynaklaniyor.

anladım kardeşim uzun zamandır yoktum yada abim diyim size bilgisayarım egm incelendi 1 iftira yüzünden evime geldiler arama yaptılar sonuç 0 temiz çıktım 6 ay ne telefon ne laptop nede digital hiç birşeyim yoktu yarın formatlıcam
"rahmix75, post: 257654, member: 20232"

bendede aynı sorun olduğu için v3.0 sürümüne geri döndüm maalesef.

o sürüm bende yok bana atabilir misiniz denemek istiyorum
"DaviL, post: 257695, member: 8296"

o sürüm bende yok bana atabilir misiniz denemek istiyorum

🔒 Link gizli — giriş yapın
"ℂ☆Albatros, post: 257733, member: 9"

🔒 Link gizli — giriş yapın

Appicilation error malesef olmuyor çıkarken hata veriyor
will done

thank you
thkkkk
Cevap yazmak için giriş yapın.