UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

VPN Hotspot Shield 5.21 Full Elite Versiyon

👤 Semih27 💬 13 cevap 👁 1,906 görüntü
Sanırım bu proyu size tanıtmaya gerek yok herkes neye yaradığını biliyor en iyi VPN prolarından birisi . Eklemeden önce kendim kurdum 100% Çalışıyor rar dosyasının içindeki readme txt dosyasında gerekli talimatlar yazılıdır yine de yapamayanlar olursa buraya yaza bilirler

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

🔒 Link gizli — giriş yapın

Virustotalda 11 tane zararlı görünmesinin sebebi ise programın içinde crack olması ki, Kaspersky ve Nod32 gibi antivirusların hiç biri zararlı olarak algılamadı kendi antivirüsümle de tarattım Kasperskyden temiz çıktı şu anda da kullanıyorum

haso26
sagol semih gardas ellerine saglik.

Iyi kullanımlar Haso gardaş
atlantis
cok sagol semih27 benimde kullandigim guzel bir yazılım

Eyvallah Atlantis ustam Allah razı olsun . Dediğin gibi pro çok güzel
semih gardes once 521 kurdum kurulduktan sonra 520 16 yiye ikladim bitince 1 gun gecerli diyor
onceleri bu vpn nin alt versiyonunu bir kere kurmustum boyle bir sorun olmamisti
5.21 den sonra Hss_Elite.exe - ye tıklaman gerekir gardaş daha sonra 5.20 olana 1) HSS-5.2.1-install-plain-714-plain.exe 2) Hss_Elite.exe 3) HSS-5.20.16-nodrv-update.exe bu ardıcıllıkları yap daha sonra yaz sonucu tek sende o sorun 2 arkadaşıma daha attım proyu onlarda çalışıyor 2018 şubatına kadar eğer olmuyorsa kurdugunu sil 0 dan başla yeniden olacaktır
ok olmustur kurduktan sonrada hss exseyi kurdum sorun kalti yeniden kurmaya gerek kalmadi
yardimin icin saol gardasim bir srum olacakti vpn programini nasil kapatiyoruz mesala foruma girerken vpn yi kapatmam lazim direk kapatildigi zaman kapaiyormu
Cevap yazmak için giriş yapın.