Wget ile bulunan Mac adresleri hatalı çıkmasının nedeni nedir ???

👤 D3lix 💬 10 cevap 👁 2,698 görüntü
Merhaba arkadaşlar Ben dün akşam "Wget Mac Scanner" ile 🔒 Link gizli — giriş yapın adresi için tarama yaptım epey bir mac adresi buldum.
bulduğum mac adresleri tamamı süre bitimi 2020 yılı olmasına rağmen user-pass ını bulmak için "MAG Converter" ile kontrol ettiğimde "FAİLED" olarak gözüküyor
bunun nedeni nedir. başka bir çözümü varmıdır.

Şimdiden Teşekkürler..

@D3lix
bazı paneller mag converter ile user pass vermez ama aktif ise stb emu ve benzeri uygulamalarla izleye bilirsiniz
ama bulduklarından bir kaç tane yazarsan user pass alınıp alınmadıgını kontrol edebiliriz farklı yontemler le de user pass alınabilir.
su an panellerin cogu sistem degisikligine gidiyor wiget turu programlar her panelden dogru mac vermez.cogu fakedir.birazda kisinin program bilgisi olmasi lazim.farkli yontemlerlede panellerden mac convektor ile alinamayan user pas alinabilir
"serkan06, post: 213414, member: 7904"

su an panellerin cogu sistem degisikligine gidiyor wiget turu programlar her panelden dogru mac vermez.cogu fakedir.birazda kisinin yazılım bilgisi olmasi lazim.farkli yontemlerlede panellerden mac convektor ile alinamayan user pas alinabilir

Su farkli yontemler nedir. Bide biz cozebilsek. Soyleyebilirmissiniz lutfen ?
malesef o söylenmiyor yasak
"alican179, post: 213422, member: 14448"

malesef o söylenmiyor yasak

yasak yok kardeşim bu tür programların çoğu üçretli ve kişiye aktivasyonlu,forumumuzdaki panel hacker programı birçok panelin ayrı ayrı yaptılarını tek başına yapmaktadır,sahip olabilmek için gold olmak istiyorum bölümüne bakabilirsiniz.
panel hacker forumumuzun programı başka hiçbir yerde yok.
"Wget Mac Scanner nereden indirilebilir?
Teşekkürler
"kutolo, post: 213743, member: 1045"

"Wget Mac Scanner nereden indirilebilir?
Teşekkürler

Arama yerine yazarsaniz detaylı konular mevcut arama yerini kullanalim
Bende bugün bir kac degisik panel buldum, mac ve m3u listeside stalker_player acmadi,arkasindan sfvip playerde denedim oda acmadi,bu demektirki yakinda cogu paneller hepsi system degisikligine gidicek,ve yeni bir player cikana kadar bekleme zorunda kalicagaz.

Neden yeni player dedim,adresler aratiliyor,yalniz bulduklarimiz calismiyor buda playerle ildigili diye düsünüyorum.
thank you
Cevap yazmak için giriş yapın.