Xstream Codes 1.0.41 Kurulumu (lisanslı)

👤 crycmex 💬 77 cevap 👁 750 görüntü
Değerli arkadaşlar merhaba,
Hemen hemen herkezin arayıpta bulamadığı özellikle son günlerde kırmakla meşgul olduğumuz bir paneli sizlere nasıl kuracağınızı göstereceğim.

🔒 Link gizli — giriş yapın" alt="" class="bb-img" loading="lazy">

Öncelikle
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için konuya cevap yazın.

teşekkürler..
crymex kardeşim vip uyeliğin hayırlı olsun ve emeklerine sağlık teşekkurler..
indirme linkinde sorun var kontrol edermisin?
Bakalim
teşekkürler.
türkce cevirisi algılamak icin
Tüm yazılım, ben bu lisans eşzamanlılık müşterilerinin kaybını oluşturmak için gelebilir desponibilizando yakalar ve linkler Xtream kodları paneli şarj olan concorentes alıntı olduğunu "virüs" arka kapı yok başka bir ipucu izin ilk ama bu Fikir bütün paylaşmak gerektiğini
Bizim dosyalar etkilenir fikrine hala? Tamam o zaman aşağıdakileri yapın

Başka bir yükleyici ile panelini takın ya da zaten bu aşağıdaki adımları paneli Xtream kodları sürümünde 41 yüklü.

1. VPS veya özel klasörde gidin ve sırayla olması gerektiğini kontrol /etc/init.d/rc.local bu klasörü bulun IP bu IP'leri kaldırmak ve IP tarafından değiştirin: 176.31.188.233 ve kaydedin.

/ Etc Şimdi va 2. / hosts dosyasına ve dosyayı açın ve bu kez bir IP ve yakında o IP xtream-codes.com olmalıdır sonra bizim yalan emcima tarafından değiştirmeniz gerekir bulabilirsiniz.

3. Şimdi sunucu renicie ve sonra kontrol paneline gidin ve lisanslar gidin ve tırnak işaretleri olmadan ruhsat "Ücretsiz" girin VE NE FONCIONOU GÖRMEK.
Ayrıca panel yüklemeyi biz her zaman aşağıdaki e-posta altında, özgür desponibilizado olabilir bir hizmet şarj desajudar yardımcı ve istekli herhangi bir şüphe Xtream-kodlarının DESTEK atalım

E-mail: 🔒 Link gizli — giriş yapın
Lisans Ücretsiz Xtream-Kodları lisans Xtream-kodları pezevenkler ödeme

İlk olarak, adanmış sunucu veya bir VPS ubuntu 14:10 yüklemek kısa bir süre sonra bu bir sonraki komutu kısın.

apt-get güncelleyin && apt-get yükseltme && apt-get install lsb-release kıvırmak php5 php5-mysql php5-cli php5-curl halletmek -y

Sonra LOGO ayıklamak ve yakında sunucu / root onu aldıktan sonra gereken İNDİRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ bizim yükleyici indir.

Şimdi bu adımlar çok önemli

Açık macun ve tip ls emin olun ve doğru ls bu Tamam ile install.php dosyasını karşılamak için çıkarılan kök klasöründe bu dosya

Kurulum devam edecek sonra tırnak işaretleri olmadan "serbest" sormak için 1 alana kısa bir süre sonra görünecektir install.php php: Bir kere şunu yazın bulundu

Böylece panel her zaman ip yüklü olduğu paneline erişmek zorunda kalacak şifreleri koymak mysql bir şifre ve bir yönetim şifre koymak için görünecektir: 8000
YAKINDA ben AYRICA SİZİN kendi lisansları DOĞURABİLECEK İNDİR İÇİN BİR VERSİYONU TAM CRECKADA DESPONIBILIZAR olacaktır.
kuran varsa paneli resimli paylaşırsa daha bi makbule geçer böyle zor kurarız bu zımbırtıyı:)
indirme linki nerdeki adaşşş;):):)
kırmızı yazan yazı varya o olsa gerek;)oda tırtlamış
crycmex kardeşim,,,şu admin paneli kurmayı sana zahmet resimli şekilde düzenleyip detaylı anlatabilirmisin?
bu şekilde zor oluyor sanırım kimse kuramaz gibime geliyor..
yokya o indirme kodu falan degill:):)
sıkıntılı bi iş buuu;)
o zaman unutmuş kardeşimiz linki
iyide verip bi acıklama yapmadan niye cıkıyokii
"cılgın, post: 14038, member: 28"
indirme linki nerdeki adaşşş;):):)

indirmene gerek yok SSH koduna bakarsan otomatik indircek ve kurcak
güzel kardeşim,resimli anlatımla detaylandırma yaparak izah edersen daha sağlıklı olur.kimse bu panel mevzusunu bilmiyor diye duşunuyorum.hem sorulardan kurtulursun hemde bakarak herkes kurulumu v.s daha basit yapar.
usta indirmeye gerek yok zaten ssh codlarını vermiş o otomatik indirip kuruyor
adaş indirme kısmı bu
"murat3576, post: 14052, member: 48"
güzel kardeşim,resimli anlatımla detaylandırma yaparak izah edersen daha sağlıklı olur.kimse bu panel mevzusunu bilmiyor diye duşunuyorum.hem sorulardan kurtulursun hemde bakarak herkes kurulumu v.s daha basit yapar.

buna vaktim yok.. zaten sistem otomatik yapıyor tek yapman gereken codu yapıştırman...
Cevap yazmak için giriş yapın.