Yayın Aramanıza Son Verecek bir Mobil Apk:

👤 usta2017 💬 18 cevap 👁 1,597 görüntü
Mobilde yükle.Proğramı aç.Bulut ve şimşek olaana tıkla. Anında yükleyip izleyebileceğin secenekleri göreceksin.İster DÜNYA-İster Ülke olarak indirip izleyeceğine tıkla. Mobilinde inecektir. İnen yedeki dosyayı tıkla yayaınlar açılır. İzlemekistediğine tıkla. Yayın açıksa izlemeye başla. Bazılarında yayın açık olmayabiliyor.Başkalarını deneyin. Genelde Türk yayınlar 2.lerde oluyo. Deneyerek zaten bulursunuz. Genelde her gün güncelleniyor.

BOMBA PAYLAŞIMDAKİ APK. DOSYASI İNDİRME LİNKİ.
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için en az 0 mesajınız olmalı.

usta2017

Mobilde yükle.Proğramı aç.Bulut ve şimşek olaana tıkla. Anında yükleyip izleyebileceğin secenekleri göreceksin.İster DÜNYA-İster Ülke olarak indirip izleyeceğine tıkla. Mobilinde inecektir. İnen yedeki dosyayı tıkla yayaınlar açılır. İzlemekistediğine tıkla. Yayın açıksa izlemeye başla. Bazılarında yayın açık olmayabiliyor.Başkalarını deneyin. Genelde Türk yayınlar 2.lerde oluyo. Deneyerek zaten bulursunuz. Genelde her gün güncelleniyor.

sagolasınız
Yeni bağlantıları , Güncellendi..
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için en az 0 mesajınız olmalı.

Açtığınızda YÜKLENİYOR yazısının altında bağlantıları. Yükleniyorum altına tıklayın.
Sitenin yapılış proğramı bu şekilde.Paylaşımcıyla hiç bir ilgisi yoktur.
Test Yayın linki ; Denedim. Bekliyorum. Dönüşleri sanırım geç oluyor.
Denemek isteyen dener.. Link.Tıkla.
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için cevap yazın veya mesajı beğenin.

video indir. İzle .Tıkla.
🔒 Link gizli — giriş yapın
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Açtığınızda YÜKLENİYOR yazısının altında bağlantıları. Yükleniyorum altına tıklayın.
Sitenin yapılış proğramı bu şekilde.Paylaşımcıyla hiç bir ilgisi yoktur.
TEST YAYIN LİNKLERİ ; Denemedim..

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

açıldığında YÜKLENİYOR yazısı çıkabilir.Bunun altında link vardır.Tıklayın.
usta2017

tşk
Cevap yazmak için giriş yapın.