UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Yeni Canlı TV Kırma Programı Test Dağıtımı

👤 sahbaz 💬 94 cevap 👁 10,432 görüntü
arkadaşlar süre doldu. birazdan kazananlara mesaj atacağım. ilginiz için teşekkür ederim
neyse şanz bize gülmedi sanırım deneyen arkadaşlara bol şanzlar..:);)
mario
aynen öyle ustam bizde şans nerdee

saglık olsun kardeş şans elbet bizede güler birgün..:)
Sanırım program herkeze açık bir şekilde paylaşılmayacak test dağıtımını da tam olarak anlayamadım

Ayrıca bunun biraz daha geliş hali 1 yıl kadardır Simple Tv'nin içine adepte edilmişti sadece kimse nasıl kullanacağını bilmiyor.
sahbaz
arkadaşlar merhaba. yeni Canlı TV kırma programımın 2.versiyonu hazırladım. kullanımı çok kolay bir programdır ve yeni ve eski tarz sunucu bağlantılarıni kırabilir. şu anda 5 ayrı sunucu tarzını kırabiliyor. programın resminde hangi tarz dnsleri kırdığını görebilirsiniz (link türü yazan bölüm). kullanımı şöyle: dns adresini port no'suyla beraber ilgili kutucuğa yazıyorsunuz. sonra combo dosyanızı seçiyorsunuz ve link türünü seçip başla düğmesine basıyorsunuz. bu kadar...
eğer dns adresi uid ve deviceSn veya benzeri bir şey içeriyorsa o zaman uid yazan yere uid no'sunu yazıp combonuzu ve link türünüzü seçip başlata basıyorsunuz. programın verimli çalışması için bilgisayar konfigürasyonunun çok eski olmaması gerekiyor. şimdi asıl konuya geliyorum: programı test etmesi için yarın akşam 22:00 a kadar konuya mesaj yazan arkadaşlar arasından 5 kişiye programı vereceğim. kazanan arkadaşlardan program kayıt kodu isteyecek. kodu almak için bana pm den yazabilirsiniz. hepinize ilgi ve desteğiniz için şimdiden teşekkürler...
Not: Yalnızca konuya mesaj yazanlar değerlendirilecektir.
arkadaşlar süre doldu. kazananlara mesaj atıldı. ilginiz için teşekkür ederim
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz.
*

sağol
Usta konu kapanmistir gonetimden bir usta varsa konuya kilit vurulsun dagitim bitti
EMİR60
Usta konu kapanmistir gonetimden bir usta varsa konuya kilit vurulsun dagitim bitti

hocam konu kilitlenirse veya silinirse beğeni ve mesajlar da gidiyor
sahbaz
hocam konu kilitlenirse veya silinirse beğeni ve mesajlar da gidiyor

Konu kilit olursa mesajlar gitmiyor usta sadece yeni mesaj alimi duruyor sorun yok yani
yine de bence konu kapanmasın. programı kullanan arkadaşlar yorum yazabilsinler
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.