UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Yerli Canlı TV Sunucusuler DNS Tek Baslik Altında 2

👤 ClubDesing 💬 1021 cevap 👁 178,413 görüntü
Faruk sana zahmet bi arama yap sitede eklemeden önce verdiklerin mevcuttur konuda tekrara gerek yok ve Ayrıca Yönetimin uyarısı var aynı sunucuden olan Accountlar birlikte verilsin .
Semih27
Faruk sana zahmet bi arama yap sitede eklemeden önce verdiklerin mevcuttur konuda tekrara gerek yok ve Ayrıca Yönetimin uyarısı var aynı sunucuden olan Accountlar birlikte verilsin .

tesekkur ederim uyarina bi dahasina bakarim ona gore sunarim

bazi arkadaslar bilmiyorlar nasil sunucu kirma isini
bende onlara sadece yardim ediyorum bu bir suc mu? yardim etmek
faruk
buyurun bol bol izleyin * Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

🔒 Link gizli — giriş yapın usta bunlar yabancı sunucu sanırım
faruk
tesekkur ederim uyarina bi dahasina bakarim ona gore sunarim

bazi arkadaslar bilmiyorlar nasil sunucu kirma isini
bende onlara sadece yardim ediyorum bu bir suc mu? yardim etmek

Amaç o tabi ki suç falan değil sadece forum kirliliğini önlemek adına bu uygulamayla giderse herkes daha iyi olur sana verme diyen yok sadece vereceklerin aynı sunucudense birlikte vermen gerekir toplu bir şekilde. suç mu sunucu kırma bilmiyorlar falan ... Damara bağlamayalım lütfen gerek yok gereken her şey var forumda biraz zahmet edip öğrensinler zor geliyorsa gold uye olurlar biter mesele vermeden önce arama yapın inceleyin forumu ne var ne yok verildimi verilmedimi diye 30-31-32 ci sayfayı incelersen görürsün olay nedir
ycanerler
🔒 Link gizli — giriş yapın usta bunlar yabancı sunucu sanırım

evet yabanci bazisinda Yerli var
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

öttürme islemí müthis
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

banlandigi icin oynatma listesi inmiyor
faruk
buyurun bol bol izleyin *Hidden content cannot be quoted.*

ya burada bir tane türk kanali yok bilginize
Korsan01
öttürme islemí müthis
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

Korsan bu Pannel cok Paylasildi zaten direk Banliyor seyretemesin yani anlican bosuna bulmusun o kadar account
Korsan01
öttürme islemí müthis
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

Cahillik bu olsa gerek Rapid Canlı TVnin dns adresi
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

-dir
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

- le sunucu mi taranır? o sana düşenlerin hepsi hatalı program kendi diliyle error diyorda sen anlayamamışsın bi de ben verdiğimle tara . Öğrenmenin yaşı yoktur sorsaydın söylerdik paşa;) bi de Şahbaz ustaya duyurulur yazmış adam napsın sen doğru düzgün sunucuin ne olduğunu bilmedikten sonra
elinde global Canlı TV olan varmı varsa dns verirmisiniz
Semih27
Cahillik bu olsa gerek Rapid Canlı TVnin dns adresi *Hidden content cannot be quoted.*-dir *Hidden content cannot be quoted.* - le sunucu mi taranır? o sana düşenlerin hepsi hatalı yazılım kendi diliyle error diyorda sen anlayamamışsın bi de ben verdiğimle tara . Öğrenmenin yaşı yoktur sorsaydın söylerdik paşa;) bi de Şahbaz ustaya duyurulur yazmış adam napsın sen doğru düzgün sunucuin ne olduğunu bilmedikten sonra

Sen cok akilli isen birde sen yapta görelim verdigin linki sen test ettinmi akilli kapali
,,,,,uydu forumun akillisi,,,,,, ben burayi arattim
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

sunmus oldugum link cikti
hem sen beni her konuda elestiriyorsun benim sunmus oldugum sunuculere bakmak veya begenmek zorunda degilsin
ve sagdan soldan buraya getirip birsey sunmuyorum toplamiyorum
hepsi kendim aratip buluyorum
Korsan01
Sen cok akilli isen birde sen yapta görelim verdigin linki sen test ettinmi akilli kapali
,,,,,uydu forumun akillisi,,,,,, ben burayi arattim * Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. * sunmus oldugum link cikti
hem sen beni her konuda elestiriyorsun benim sunmus oldugum sunuculere bakmak veya begenmek zorunda degilsin
ve sagdan soldan buraya getirip birsey sunmuyorum toplamiyorum
hepsi kendim aratip buluyorum

eğer rapidi tarıyorsan
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

-la yapacaksın
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

ile değil bilgin olsun sana kimse ordan burdan buluyorsun demedi taradığın adres yanlıştır . Biraz bekle açılır yüklenme olduğunda kendisi kapanıyor sunucuin

Note: Rapid tvnin bir diğer adresidir
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

yine de
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

ile taratmak yanlışdır
Semih27
Cahillik bu olsa gerek Rapid Canlı TVnin dns adresi *Hidden content cannot be quoted.*-dir *Hidden content cannot be quoted.* - le sunucu mi taranır? o sana düşenlerin hepsi hatalı yazılım kendi diliyle error diyorda sen anlayamamışsın bi de ben verdiğimle tara . Öğrenmenin yaşı yoktur sorsaydın söylerdik paşa;) bi de Şahbaz ustaya duyurulur yazmış adam napsın sen doğru düzgün sunucuin ne olduğunu bilmedikten sonra

>>>>>senin benimle mutlaka bir sorunun ,benim competan oldugumu falan yetkililere sikayet ettin sana Combo vermedim diye
benimle bir alip veremdigin varsa söyle
gelir seni ziyaet ederim bire bir sorunumuzu hallederiz
terbiyesiz herif

cahil herif sensin
benim competan oldugumu yetkililer zaten biliyor senin sikayet etmene gerek yok
benim kirmis oldugum türk sunuculeri simdi herkes rahatlikla sunuyor ve kimseninde Gold üyeligi alinmiyor
Korsan01
>>>>>senin benimle mutlaka bir sorunun ,benim competan oldugumu falan yetkililere sikayet ettin sana Combo vermedim diye
benimle bir alip veremdigin varsa söyle
gelir seni ziyaet ederim bire bir sorunumuzu hallederiz
terbiyesiz herif

cahil herif sensin

İspat et hemen nikimi sildireyim senden combo istediğimi:D Ayrıca benim combo hastalığım yok sağolsun 🔒 Link gizli — giriş yapın 2gblik combosu var bende her günde veriyor . Hadi ispatla Competansın zaten harfine noktasına kadar ne kadar şekil maske giysende boş saklıyordun kendini gün yüzüne çıkardık ;) haha gel ziyaret et beni telefon numaranı at Pmden ve ya Skype ni şeklini görelim bi
senin bu yaptiklarindan önce kendin utanman gerek benden istedigin birsey varsa acikca söyle
Korsan01
senin bu yaptiklarindan önce kendin utanman gerek benden istedigin birsey varsa acikca söyle

Hiç bir şeye ihtiyacım yoktur şükürler olsun sadece Artislik yapma yeterlidir .

Korsan01
benim competan oldugumu yetkililer zaten biliyor senin sikayet etmene gerek yok
benim kirmis oldugum türk sunuculeri simdi herkes rahatlikla sunuyor ve kimseninde Gold üyeligi alinmiyor

Sen Türk sunuculeri sunmuyordun ki Gold bölümünden alarak normal üyelere açık bir konuda paylaştığından alınmış Gold üyeliğin Gold ve Vip bölümündeki bilgi ve ya sunuculeri taşıyamazsın başka bir yere
burda öyle yada böyle yada o sunucu yada şu sunucu için birbirinizi kırmaya gerek yok hele hele aşalamaya kimsenin kimseye hakkı yok kavga gürültü bence cırttt şeyler burası paylaşım ve bilgi bankası saygılar
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.