Faruk sana zahmet bi arama yap sitede eklemeden önce verdiklerin mevcuttur konuda tekrara gerek yok ve Ayrıca Yönetimin uyarısı var aynı sunucuden olan Accountlar birlikte verilsin .
Faruk sana zahmet bi arama yap sitede eklemeden önce verdiklerin mevcuttur konuda tekrara gerek yok ve Ayrıca Yönetimin uyarısı var aynı sunucuden olan Accountlar birlikte verilsin .
buyurun bol bol izleyin * Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *
tesekkur ederim uyarina bi dahasina bakarim ona gore sunarim
bazi arkadaslar bilmiyorlar nasil sunucu kirma isini
bende onlara sadece yardim ediyorum bu bir suc mu? yardim etmek
🔒 Link gizli — giriş yapın usta bunlar yabancı sunucu sanırım
buyurun bol bol izleyin *Hidden content cannot be quoted.*
öttürme islemí müthis
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *
banlandigi icin oynatma listesi inmiyor
öttürme islemí müthis
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *
banlandigi icin oynatma listesi inmiyor
Cahillik bu olsa gerek Rapid Canlı TVnin dns adresi *Hidden content cannot be quoted.*-dir *Hidden content cannot be quoted.* - le sunucu mi taranır? o sana düşenlerin hepsi hatalı yazılım kendi diliyle error diyorda sen anlayamamışsın bi de ben verdiğimle tara . Öğrenmenin yaşı yoktur sorsaydın söylerdik paşa;) bi de Şahbaz ustaya duyurulur yazmış adam napsın sen doğru düzgün sunucuin ne olduğunu bilmedikten sonra
Sen cok akilli isen birde sen yapta görelim verdigin linki sen test ettinmi akilli kapali
,,,,,uydu forumun akillisi,,,,,, ben burayi arattim * Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. * sunmus oldugum link cikti
hem sen beni her konuda elestiriyorsun benim sunmus oldugum sunuculere bakmak veya begenmek zorunda degilsin
ve sagdan soldan buraya getirip birsey sunmuyorum toplamiyorum
hepsi kendim aratip buluyorum
Cahillik bu olsa gerek Rapid Canlı TVnin dns adresi *Hidden content cannot be quoted.*-dir *Hidden content cannot be quoted.* - le sunucu mi taranır? o sana düşenlerin hepsi hatalı yazılım kendi diliyle error diyorda sen anlayamamışsın bi de ben verdiğimle tara . Öğrenmenin yaşı yoktur sorsaydın söylerdik paşa;) bi de Şahbaz ustaya duyurulur yazmış adam napsın sen doğru düzgün sunucuin ne olduğunu bilmedikten sonra
>>>>>senin benimle mutlaka bir sorunun ,benim competan oldugumu falan yetkililere sikayet ettin sana Combo vermedim diye
benimle bir alip veremdigin varsa söyle
gelir seni ziyaet ederim bire bir sorunumuzu hallederiz
terbiyesiz herif
cahil herif sensin
senin bu yaptiklarindan önce kendin utanman gerek benden istedigin birsey varsa acikca söyle
benim competan oldugumu yetkililer zaten biliyor senin sikayet etmene gerek yok
benim kirmis oldugum türk sunuculeri simdi herkes rahatlikla sunuyor ve kimseninde Gold üyeligi alinmiyor