UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Yerli Canlı TV Sunucusuler DNS Tek Baslik Altında 2

👤 ClubDesing 💬 1021 cevap 👁 178,375 görüntü
Korsan01
ya burada bir tane türk kanali yok bilginize

ozel masaj kutusuna bak
levent
burda öyle yada böyle yada o sunucu yada şu sunucu için birbirinizi kırmaya gerek yok hele hele aşalamaya kimsenin kimseye hakkı yok kavga gürültü bence cırttt şeyler burası paylaşım ve bilgi bankası saygılar

aynen arkadasim hic kavga gerek yok
Ustalar yeni tam türk sunucu isimleri veya dnsleri yokmu var ise paylaşa bilirmisiniz elimde 50_60 milyonluk yerli combo var şu ana kadar yüzde doksanını öttürdü bazılarından 100_150 tane indirdi yenilerinde denemek istiyorum şimdiden teşekkkürler.
asolu
Ustalar yeni tam türk sunucu isimleri veya dnsleri yokmu var ise paylaşa bilirmisiniz elimde 50_60 milyonluk yerli combo var şu ana kadar yüzde doksanını öttürdü bazılarından 100_150 tane indirdi yenilerinde denemek istiyorum şimdiden teşekkkürler.

Öttürmenin bir anlami yok usta,tamamen cöplüge döndü burasi,buyur bunun diger hesaplarini öttür bari. :-D

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Kniv
Öttürmenin bir anlami yok usta,tamamen cöplüge döndü burasi,buyur bunun diger hesaplarini öttür bari. :-D

* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

Teşkkürler usta bu yabancı galiba. İcerisinde türkte var.yerli sunuculerin şifre düzeni daha sıkı oluyor bu sunucue 4_5_6 harf kombinasyonuyla girilse yarısı iner.Bunları kırıp seyrettiğimden deyil bu siteye üye olduktan sonra burada öğrendim bu işi hastalık oldu hele zor şifreleri kırdımmı çok heyrcanlı oluyor ve bunlarda hiç domasız seyrediliyor şirkette çalışanlar habire gelip gidip maç için şifre istiyorlar havasıda bir başka oluyor yaş 45 sunucu hastası oldum.Şirkette adım sunucuci olarak anılır oldu teşekkürler
Ustalar şu utk ,arena ve atlasın şifreleme mantığını bilen varmı bilen arkadaşlar özelden paylasırlarsa çok makbule gecer şimdiden teşekkürler
asolu merhaba, 50-60 milyonluk comboyu paylaşman mümkün mü, özelden de olur.
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Malumunuz olsun 3. Kanal
Simple ile izleyin kaliteli yayındır

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

x60 darbe by Eray's exotic combo
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Note: İlk paylaşım burada yapılmıştır başka yerlerde görürseniz ... anladınız umarım ;) 1-2 saate taşırlar UP-ın çakmaları
The same history
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Eray09
Semih27 steady on ! calm down :)

öyle sakin durduğumuza bakma habersizce kopan fırtınalara benzeriz! demek istiyordum gardaşım sen dediysen tamamdır :)
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.