UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Yerli Canlı TV Sunucusuler DNS Tek Baslik Altında 2

👤 ClubDesing 💬 1021 cevap 👁 178,380 görüntü
Semih27
x60 darbe by Eray's exotic combo
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

Note: İlk paylaşım burada yapılmıştır başka yerlerde görürseniz ... anladınız umarım ;) 1-2 saate taşırlar UP-ın çakmaları

emeğine sağlık üstadım ama bu hesapların uy1.jpg süresi dolmuş gerçi hepsini kontrol etmedim ama öyle görünüyor
peoplenet
emeğine sağlık üstadım ama bu hesapların uy1.jpg süresi dolmuş gerçi hepsini kontrol etmedim ama öyle görünüyor

Çalışıyor kardeş en az 5ni kontrol edipte ekledim TR ve malumlar var içinde . Kontrolsüz eklemem ben diğer kanallarını da dene
Semih27
Çalışıyor kardeş en az 5ni kontrol edipte ekledim TR ve Spor Kanallar var içinde . Kontrolsüz eklemem ben diğer kanallarını da dene

ben o zmn tek tek kontrol edeyim bir daha en azından 5 hesap denedim ama hepsinde aynı görüntüyü verdi
tm üstadım içinden çalışanları buldum tekrar emeğiine sağlık
peoplenet
ben o zmn tek tek kontrol edeyim bir daha en azından 5 hesap denedim ama hepsinde aynı görüntüyü verdi

peoplenet
tm üstadım içinden çalışanları buldum tekrar emeğiine sağlık

ekledim baka bilirsin resmine kendi simplemden . Rica ederim iyi seyirler. Şimdilik çalışmayanları sonra kontrol et açılır kardeş sorun yok orada

Note: gizli linkteki resimdir çalışmasının ispatı beğenmenize gerek yok sıkıntı olmaması için linki gizledim
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Korsan01

Gecenin sürprizi beyler hicbir yerde sunulmamistir simdiye kadar ben böyle bir sunucude görmedim iki saattir kontrol ediyorum cok kaliteli yayinlar icerigi yok yok diyebilirim
gold üyelere pm ile verilecek[

Üstad pm attım sana geldimi
Korsan01

Gecenin sürprizi beyler hicbir yerde sunulmamistir simdiye kadar ben böyle bir sunucude görmedim iki saattir kontrol ediyorum cok kaliteli yayinlar icerigi yok yok diyebilirim
gold üyelere pm ile verilecek

Eline saglik kardesim yalniz bu konuyu GOLD ozel tek baslik yeri var orda yapsanda
ortalik karismasa uygun olurmu acaba kirlilik olmasin bi zahmet suan bunu yazarak bende yaptim kusura bakmayin.
madem gold üyeleri düşünüyorsun burda paylaşma kardeşim gol üyelerin bölümüne paylaş ordan alsınlar neyin havasını yapıyorsun yada paylaş herkes baksın istayaene ver
ali kardeş çok haklı madem gold üyelere vereceksenin burda adını anmak olmaz oraya üye olamayan arkdaşlar var
bencede yakışıksız bi durum zaten korsan01 geldi burada ayrımcılık başladı kanımca
sanırım anlta bildim yönetimdeki degerli insanlara
burda niye reklam yapıyosun kardeşim git gol bölümde falan paylaş
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Semih27

teşekkürler Semih27 kardeş. emeğine sağlık
Semih27
*Hidden content cannot be quoted.*

bu sunucu cok guzel usta buna uye nasıl oluruz
Memoli81
bu sunucu cok guzel usta buna uye nasıl oluruz

Yanlış konudasın Memoli81 sunucuci değiliz ve buradaki sunuculer sadece üyelerin izlemesi için veriliyor ticari amaç taşımıyor
Katılıyorum semih27 usta, ben kaç yerden Canlı TV aldım, hepsonu hüsran oldu. Buraya üye olduktan sonra, heleki gold üye olduktan sonra, izleyemediğim kanalları özellikle spor kanalları kalmadı gibi. Semih ustanın son 60x accontu on numaraydı.
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.