Yerli premium-ott.com Fastocr+Config 03/12/2017

👤 iMPaCt 💬 35 cevap 👁 4,558 görüntü
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

Bot: 20-40
proxy: Evet
combo:
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için konuya cevap yazın.

config dosyasının uzantısını xml mi ini mi yapmalıyız. birde config dosyasını nereden göstereceğiz.
"asur, post: 108825, member: 12"
config dosyasının uzantısını xml mi ini mi yapmalıyız. birde config dosyasını nereden göstereceğiz.

Kardes sen fastocr kulanmasini biliyormusun? Baska bolumlere baksaydin bilirdin hangi ayar oldunu! Sana benden tavsiye unce anlatim bolume bak sonra fastocr kulan
"iMPaCt, post: 108829, member: 4232"
Kardes sen fastocr kulanmasini biliyormusun? Baska bolumlere baksaydin bilirdin hangi ayar oldunu! Sana benden tavsiye unce anlatim bolume bak sonra fastocr kulan

fastocr proğramıyla şu ana kadar config eklemeden 10-15 hesap düşürdüm. bazı dns lerde tarama yapmayınca config istiyor diye düşündüm. Main bölümünde ortadaki sekmeden dosya aç dediğimde gösterdiğim config dosyasından olduğunu üzerine kayıt edip etmediğimi sordu. başka bir ayar da bulamadım. proğramı kullanmasını bilmiyor olabilirim fakat cevabın bu olmamalıydı. Kolay gelsin.
"asur, post: 108851, member: 12"
fastocr proğramıyla şu ana kadar config eklemeden 10-15 hesap düşürdüm. bazı dns lerde tarama yapmayınca config istiyor diye düşündüm. Main bölümünde ortadaki sekmeden dosya aç dediğimde gösterdiğim config dosyasından olduğunu üzerine kayıt edip etmediğimi sordu. başka bir ayar da bulamadım. proğramı kullanmasını bilmiyor olabilirim fakat cevabın bu olmamalıydı. Kolay gelsin.

Fastocr configler herzaman = .xml olarak kayit oluyor

Sentry mba configler = .ini olarak kayit oluyor

Fastocr config ekleme anlatim:

🔒 Link gizli — giriş yapın

Fastocr .xml kayit etmek icin anlatim:

Fastocr video anlatim:

Baska bir sorun olursa bana sor yardimci olurum :)
"iMPaCt, post: 108824, member: 4232"

combo:

Com tsklerrr
"iMPaCt, post: 108824, member: 4232"

combo:

tesekkürler
Cevap yazmak için giriş yapın.